Μπέντιλ: «Δεν έχω ιδέα ακόμα τι θα γίνει με το νέο προπονητή»

Τρομερή ατάκα Μπέντιλ για Πεδουλάκη

Ο Μπεν Μπέντιλ τόνισε ότι το ματς με τη Βιλερμπάν αποτελεί την κατάλληλη στιγμή για την ομάδα του να ανασυγκροτηθεί και να επιστρέψει στις νίκες.

Για την δύσκολη περίοδο που βιώνει η ομάδα είπε: «Μας βοήθησε πάρα πολύ η νίκη επί της ΑΕΚ. Και ψυχολογικά. Έπρεπε να κερδίσουμε και το καταφέραμε. Τώρα ο στόχος μας είναι να συνεχίσουμε έτσι και να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο».

Για την ομάδα της Βιλερμπάν είπε: «Πλέον νομίζω ότι έχουμε κάποιες ομοιότητες στο παιχνίδι μας. Πηγαίνουμε και εμείς πολύ στην επαφή και προσπαθούμε να παίξουμε πιο σκληρά και με μεγαλύτερη ένταση. Θα πρέπει να είμαστε πνευματικά έτοιμοι. Θέλουμε να αντιδράσουμε. Να δείξουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Θα πρέπει να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Για την έλευση του νέου προπονητή: «Δεν έχω ιδέα ακόμα τι θα γίνει. Πάντως είναι σημαντικό να έρθει ο νέος προπονητής. Γιατί θα πρέπει να περάσει τη φιλοσοφία του, να προσαρμοστούμε και εμείς στα νέα δεδομένα. Ανυπομονώ να έρθει ο νέος τεχνικός. Άλλωστε είμαστε στα μισά του δεύτερου γύρου και νομίζω πως ήρθε η ώρα να αντιδράσουμε και να επιστρέψουμε στις νίκες».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News