«Μπάζει» από τα δεξιά, ίδιο γκολ από Αραμπούλι - Σιμάνσκι έχει δεχθεί ο Παναθηναϊκός! (vids)

«Μπάζει» από τα δεξιά, ίδιο γκολ από Αραμπούλι - Σιμάνσκι έχει δεχθεί ο Παναθηναϊκός! (vids)

Είναι φοβερό το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός δέχεται ίδια γκολ σε επανάληψη. Συνέβη με τη Λαμία, συμβαίνει και με την ΑΕΚ.

Football Analysis: Παναθηναϊκός – ΑΕΚ (Μέρος 1ο)

Ο Αργύρης Γιαννίκης διάβασε καλά την αμυντική λειτουργία του Παναθηναϊκού και τις αδυναμίες του στη δεξιά πλευρά της άμυνας. Από κει, η ΑΕΚ εκδηλώνει τις επιθέσεις της σε πολύ υψηλό ποσοστό και στην πρώτη εξ αυτών, βρήκε τέρμα.

Το συγκεκριμένο τέρμα θυμίζει έντονα εκείνο του Αραμπούλι στο ματς στη Θεσσαλία. Ανενόχλητος ο αντίπαλος σεντράρει από τα δεξιά προς την καρδιά της άμυνας και έπειτα, τα πράγματα γίνονται «σκούρα» για τους αμυνόμενους ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού και του Μπρινιόλι.

Βέβαια, υπάρχει μια μικρή διαφορά στα δύο τέρματα. Στο παιχνίδι με τη Λαμία βάζει γκολ ένας καθαρόαιμος επιθετικός, ενώ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ σκοράρει ένας ψευτο-επιθετικός, όπως ο Σιμάνσκι.

Δείτε το γκολ:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News