Μπάτζετ 600.000 για τρεις θέσεις

Προεργασία Νταμπίζα για τις καλοκαιρινές μεταγραφές

Ελάχιστα χρήματα διαθέτει για μεταγραφές ο Παναθηναϊκός με τον Νίκο Νταμπίζα να αναζητεί στην αγορά τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

Την ώρα που πιέζει και ο χρόνος για μεταγραφική ενίσχυση… οι πράσινοι έχουν ελάχιστο μπάτζετ για να προχωρήσουν στις κινήσεις τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού θα’χει στα χέρια του 600.000 ευρώ για να αποκτήσει τρεις ποδοσφαιριστές σε τρεις διαφορετικές θέσεις.

Αυτή τη στιγμή προκρίνεται η εύρεση ενός δεξιοπόδαρου κεντρικού αμυντικού που θα ηγηθεί στη γραμμή μπροστά από τον Σωκράτη Διούδη. Σε δεύτερο χρόνο έρχονται οι χαφ και εξτρέμ. Από ότι φαίνεται θα γίνει ισομερώς ο διαχωρισμός του μπάτζετ με τους πράσινους να είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν από 200.000 ευρώ σε κάθε παίκτη.

Η υπόθεση του σέντερ φορ μοιάζει διαφορετική από τις υπόλοιπες. Εκεί ο Παναθηναϊκός – ίσως – ξοδέψει περισσότερα χρήματα φέρνοντας έναν παίκτη που θα προσελκύσει τον κόσμο και θα κάνει αίσθηση. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο «Ντάμπι» βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με έναν – δύο παίκτες.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News