Μπατάλια: «Δεν δίνει τα 3 εκατ. ευρώ ο Παναθηναϊκός»

«Δύσκολα θα δούμε παίκτες τύπου Μπατάλια στον Παναθηναϊκό»

Η υπόθεση του Ροντρίγκο Μπατάλια, ο οποίος απασχόλησε ιδιαίτερα τον Παναθηναϊκό, φαίνεται πως «παγώνει», καθώς σύμφωνα με την «A Bola», οι Πράσινοι υποχώρησαν.

Ο Αργεντινός μέσος δεν υπολογίζεται από τον Ρούμπεν Αμορίμ και ο Παναθηναϊκός ήθελε να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού και υποχρεωτική οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι πρωταθλητές Πορτογαλίες ζητούν 3 εκατ. ευρώ, ποσό που όπως φαίνεται ο Παναθηναϊκός δεν είναι διατεθειμένος να εξασφαλίσει για τον Μπατάλια.

Αναλυτικά: «Ο Ροντρίγκο Μπατάλια, ο Αργεντίνος αμυντικός χαφ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 αλλά δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ρούμπεν Αμορίμ για την επόμενη σεζόν. Είναι στους παίκτες που βρίσκονται υπό παραχώρηση, έναντι του ποσού των 3 εκατ. ευρώ. Πολλά κλαμπ ενδιαφέρθηκαν για την περίπτωση του, ωστόσο γι΄αυτούς που έχουν ακουστεί φαίνεται ότι έχουν αποσύρει την προσφορά τους. Ο Παναθηναίκός αποχώρησε από την διεκδίκηση του».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News