Μπασκόνια - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση

Μπασκόνια - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση

Μπασκόνια – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα – τηλεοπτική μετάδοση: Να μη φύγει με άδεια χέρια από την Ισπανία θέλει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος την Μπασκόνια

Μπασκόνια – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα

Μπασκόνια – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση Να μη φύγει με άδεια χέρια από την Ισπανία θέλει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει την Μπασκόνια για τη 10η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από το χειρότερο του παιχνίδι στην άμυνα στη φετινή Ευρωλίγκα απέναντι στη Βαλένθια με τους 95 πόντους παθητικό να χτυπούν… το καμπανάκι ενόψει της δύσκολης, και παράλληλα, κρίσιμης βαθμολογικά αναμέτρησης κόντρα στους Βάσκους.

Το αμυντικό πλάνο του Γιώργου Βόβορα ναυάγησε, οι περιφερειακοί αντιμετώπισαν σοβαρά προβλήματα και οι «Νυχτερίδες» έκαναν τη ζημιά μετατρέποντας την τέταρτη περίοδο σε έναν δικό τους επιθετικό μονόλογο.

Το… ευχάριστο για τους πράσινους, οι οποίοι ταξίδεψαν έξι ώρες για να φθάσουν στη μη προσβάσιμη περιοχή των Βάσκων, είναι πως δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα. Οι Νέντοβιτς, Μπέντιλ και Όγκουστ θα βρεθούν κανονικά στη δωδεκάδα.

Το Τριφύλλι είναι στο «2-5» και στη 15η θέση και έχουν εκείνοι την πίεση για μια μεγάλη υπέρβαση στην έδρα της Μπασκόνια, αφού η τελευταία προέρχεται από μια άνετη επικράτηση επί της Φενέρ.

«Η Μπασκόνια είναι μια πολύ γρήγορη και νεανική ομάδα. Παράλληλα διαθέτουν και έμπειρους παίκτες, που στην πλειοψηφία τους παίζουν τουλάχιστον δύο χρόνια μαζί. Μεταξύ τους υπάρχει καλή χημεία γεγονός που καθιστά δύσκολο το έργο μας», ανέφερε ο άσος του τριφυλλιού και συνέχισε:

«Για να μπορέσουμε να έχουμε πιθανότητες νίκης θα πρέπει να δώσουμε βάση στην άμυνά μας, κάτι που δεν καταφέραμε απέναντι στη Βαλένθια. Ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια θα πρέπει να προσπαθούμε να κρατήσουμε τον αντίπαλο όσο το δυνατόν πιο χαμηλά γίνεται στο σκορ και να αποφύγουμε τα πολλά λάθη», κατέληξε.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι Novasports 2 HD στις 21:30. Μείνετε συντονισμένοι στο newspao.gr για live streaming.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News