Μπασκόνια - Ολυμπιακός Live Streaming 25/10/2019

Μπασκόνια - Ολυμπιακός Live Streaming

Μπασκόνια – Ολυμπιακός Live Streaming: Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Μπασκόνια (22:00) για την 4η αγωνιστική της EuroLeague, ψάχνοντας για μία νίκη που θα τον βοηθήσει να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Μπασκόνια – Ολυμπιακός Live Streaming: Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην Βιτόρια κόντρα στη Μπασκόνια για την 4η αγωνιστική της EuroLeague, ξέροντας ότι έχει δύσκολο έργο.

Έχοντας όμως ρεκόρ 1-2 έπειτα από 3 αγώνες και κουβαλώντας την εντός έδρας ήττα από την Ζενίτ, οι “ερυθρόλευκοι” ξέρουν ότι τα περιθώρια έχουν ήδη αρχίσει να στενεύουν.

Ο Ολυμπιακός καλείται να δείξει χαρακτήρα κόντρα στους Βάσκους και να πάρει τη νίκη. Διαφορετικά τα πράγματα ενδέχεται να γίνουν χειρότερα, αφού την επόμενη αγωνιστική οι “ερυθρόλευκοι” αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την ΤΣΣΚΑ, με ανοιχτό το ενδεχόμενο να κλείσουν την πρώτη πεντάδα αγώνων τους με ρεκόρ 1-4.

Στα ευχάριστα για τον Ολυμπιακό είναι ότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Από την άλλη, οι Βάσκοι τον τελευταίο καιρό είχαν αρκετά προβλήματα, με τελευταίο τις στομαχικές διαταραχές των Τζάνινγκ, Σιλντς και Χένρι, ωστόσο με όπλο την έδρα τους θέλουν να πάρουν τη νίκη.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, ξεχωρίζει ο αγώνας της Αρμάνι Μιλάνο με την Φενέρμπαχτσε, όπου θα τεθούν αντιμέτωποι δύο εκ των κορυφαίων προπονητών των ευρωπαϊκών γηπέδων, ο Έτορε Μεσίνα με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Πρίντεζης: “Πρέπει να κάνουμε μεγάλες νίκες”

Ο Γιώργος Πρίντεζης δήλωσε ενόψει του αγώνα με τη Μπασκόνια (25/10, 22:00) ότι ο Ολυμπιακός οφείλει πλέον να κάνει μεγάλες νίκες για να καλύψει το χαμένο έδαφος στην EuroLeague.

Αυτό παραδέχθηκε στις δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Πρίντεζης κατά την αναχώρηση της ομάδας, τονίζοντας πως “προερχόμαστε από ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα κόντρα στη Ζενίτ. Άμα θέλουμε να στοχεύουμε κάπως πιο ψηλά, θα πρέπει να κάνουμε μεγάλες νίκες από εδώ και πέρα, αλλά πάνω από όλα και αυτό που είναι πιο σημαντικό είναι να παίξουμε ως ομάδα, να δεθούμε και να βγάλουμε ένα καλύτερο πρόσωπο στο παρκέ”.

Λινκς για το παιχνίδι:

Μέσω αναζήτησης στη google (https://www.google.gr/) για το baskonia olympiakos live streaming βρείτε αποτελέσματα αναζήτησης της Google με τον αγώνα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News