Μπάσκετ γυναικών: Σηκώνει την κούπα στο «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Σπεύδει κόσμος στη Λεωφόρο - Αποθέωση για τα φίνα κορίτσια

Την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου στις 7μ.μ. στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος γιορτάζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο γυναικείο μπάσκετ και παράλληλα απονέμει μετάλλια στους αθλητές και αθλήτριες που ξεχώρισαν την περασμένη σεζόν σε όλα τα σπορ.

Η αγωνιστική σεζόν 2021-2022 ξεκινάει με… κούπα για τον Παναθηναϊκό και πιο συγκεκριμένα θα γίνει η επίσημη απονομή του πρωταθλήματος του γυναικείου τμήματος μπάσκετ της περασμένης σεζόν.

Τα όσα διαδραματίστηκαν καθυστέρησαν αλλά φυσικά δεν ανέβαλλαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος η οποία θα γιορταστεί στον κατάλληλο τόπο, το κλειστό της Λεωφόρου.

Οι πρωταθλήτριες της Ελένης Καπογιάννη θα δώσουν φιλικό ματς με τον Πρωτέα Βούλας και μετά τη λήξη της αναμέτρησης θα τους απονεμηθεί το τρόπαιο.

Παράλληλα ο Σύλλογος θα τιμήσει στον συγκεκριμένο αγώνα και τους αθλητές και  τις αθλήτριες από όλα τα αθλήματα που έφεραν πανελλήνιες και διεθνείς διακρίσεις σε ηλικιακό επίπεδο ανδρών-γυναικών.

Οι συγκεκριμένες βραβεύσεις θα γίνουν στο ημίχρονο της φιλικής αναμέτρησης  και αναμφίβολα είναι ένα ακόμα δείγμα ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη οικογένεια και θα βρίσκεται πάντα ενωμένος και πρωταθλητής σε όλα τα σπορ…

Σε ότι αφορά τους φιλάθλους  η προσέλευση τους στο γήπεδο θα ξεκινήσει στις 6μ.μ. και θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Η άδεια του γηπέδου είναι για 1000 θεατές και με βάση τα ανακοινωθέντα των υγειονομικών αρχών μπορούν να παρευρεθούν μέχρι  600 άτομα.

Θα δοθεί προτεραιότητα εισόδου στους κατόχους διαρκείας ενώ η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία Macron θα έχει προς πώληση τα t-shirt του πρωταθλήματος στην είσοδο του γηπέδου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News