Μπασινάς: «Δεν έβριζε ο Βαρδινογιάννης, μακράν ο καλύτερος πρόεδρος» (vid)

Μπασινάς: «Δεν έβριζε ο Βαρδινογιάννης, μακράν ο καλύτερος πρόεδρος» (vid)

Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του ο Άγγελος Μπασινάς αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, αλλά και στον Γιώργο Βαρδινογιάννη.

Αναλυτικά:

«Ο Ολυμπιακός έκανε κάποιες κινήσεις να με αποκτήσει. Η ελληνική κουλτούρα δεν σηκώνει μετακινήσεις από Παναθηναϊκό – Ολυμπιακό και το αντίστροφο. Στην Ιταλία γίνονται συχνά τέτοιες μετακινήσεις. Ήμουν σε μια φάση που δεν ήταν εύκολο να κάνω κάτι τέτοιο. Έγιναν κάποιες συζητήσεις, αλλά σταμάτησαν εκεί.»


Για τον Καπετάνιο: «Αν δεν ήταν ο Γιώργος Βαρδινογιάννης να πει πως θα στηριχτεί στα παιδιά των ακαδημιών, δεν θα κάναμε καριέρα. Είχε εμμονή με αυτό, τρομερή πίστη και μεις από την πλευρά μας, τον δικαιώσαμε. Είχε και δυναμική και ήταν τότε με διαφορά από τους καλύτερους προέδρους. Δεν έλεγε ποτέ κάτι κακό, δεν τον άκουσα ποτέ βρίζει.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News