Μπασινάς: «Άκουσαν τον Μαλεζάνι κι όχι εμένα - Ο Μποροβήλος ας λέει ότι θέλει για τη Ριζούπολη!» (vid)

Μπασινάς: «Άκουσαν τον Μαλεζάνι κι όχι εμένα - Ο Μποροβήλος ας λέει ότι θέλει για τη Ριζούπολη!» (vid)

Ο Άγγελος Μπασινάς παραχώρησε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στους Betarades και προχώρησε σε «καυτές» αποκαλύψεις.

Αναλυτικά:

Για την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό: «Με ενόχλησε επειδή ήμουν ξεκάθαρος. Δε μου έδωσαν την ευκαιρία να πάρω μια μεταγραφή μέχρι τις 31 Αυγούστου. Με φώναξαν 21 Σεπτέμβρη να λύσουμε το συμβόλαιο. Με πείραξε πολύ. Ήμουν 12 χρονών στην Παιανία και έφυγα 29. Ήμουν πέντε μήνες χωρίς ομάδα και δεν μπόρεσα να πάρω μεταγραφή. Ξέρουν στον Παναθηναϊκό πως έχω παίξει πολλές φορές, ενώ δεν έπρεπε και επιβάρυνα την υγεία μου. Δεν μπορεί να μου δώσει εξήγηση κανένας.»




«Με ήθελαν οι Τζένοα και Μπέρμιγχαμ. Κάθισαν 4 ώρες έξω από τα γραφεία του Παναθηναϊκού και οι ιθύνοντες της ομάδας τους είπαν ”περάστε άλλη στιγμή”. Ο κ. Μαλεζάνι είπε ότι εγώ δεν μπορούσα να προσφέρω άλλο. Εγώ του είχα πει πως δεν έφταιγα μόνο εγώ ή άλλος ένας για την απώλεια του πρωταθλήματος. Άκουσαν τον Μαλεζάνι ότι ήθελα να φύγω, που ήταν 2-3 μήνες στην ομάδα κι όχι εμένα που ήμουν 19 χρόνια.»




Για τη Ριζούπολη: «Στον Παναθηναϊκό έπρεπε να πουν ”πάρτε το το πρωτάθλημα”. Ο κ. Μποροβήλος μπορεί να λέει μόνο για τον εαυτό του. Εμείς το ζήσαμε οι ποδοσφαιριστές. Δυστυχώς, δεν μπορούσαμε να αποτρέψουμε τη διεξαγωγή του αγώνα. Με ξένο διαιτητή δεν θα άρχιζε ποτέ το παιχνίδι. Από κει και πέρα, το ελληνικό ποδόσφαιρο διέλυσε. Όποια ομάδα ήθελε να πάρει ένα αποτέλεσμα, χρησιμοποιούσε μεθόδους τραμπουκισμού. Αν δεν είχε γίνει εκείνο το παιχνίδι, μπορεί να είχαμε θέσει νέες βάσεις.»




«Ο Παναθηναϊκός μέχρι τη Ριζούπολη πήγαινε στους 8, στους 16, στο UEFA. Μετά τη Ριζούπολη πόσα χρόνια έχει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός; Μόνο με ένα σκασμό λεφτά τα κατάφερε.»

Για το τι σημαίνει ο Παναθηναϊκός για εκείνον: «Ο Παναθηναϊκός μου άλλαξε τη ζωή. Είναι φοβερά τιμητικό να παίζεις για αυτήν την ομάδα. Διαφέρει από όλες τις ομάδες. Αν καταφέρει να ξαναβγεί στην Ευρώπη, θα το καταλάβεις. Είναι άλλη ποδοσφαιρική πάστα.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News