Μπασακσεχίρ - Ολυμπιακός Live Streaming

Μπασακσεχίρ - Ολυμπιακός Live Streaming

Μπασακσεχίρ – Ολυμπιακός Live Streaming

  • 7/8/2019 – 20:45
  • Başakşehir Fatih Terim Stadium
  • Novasports

Μπασακσεχίρ – Ολυμπιακός Live Streaming: Πανέτοιμος να πάρει προβάδισμα πρόκρισης έφτασε στην Κωνσταντινούπολη ο Ολυμπιακός για το πρώτο ματς κόντρα στην Μπασακσεχίρ, με τον Πέδρο Μαρτίνς να κρατάει μέχρι τέλους κλειστά τα χαρτιά του.

Άπαντες σε εγρήγορση είναι στον Ολυμπιακό λίγο πριν το πρώτο ματς με την Μπασακσεχίρ για τα προκριματικά του Champions league.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει φανερώσει τα πλάνα του για το ματς, δοκιμάζοντας διάφορα πράγματα για τον καταρτισμό της 11άδας και θολώνοντας τα νερά για τον Οκάν Μπουρούκ.

Αυτό που έχει ζητήσει, πάντως, από τους ποδοσφαιριστές του είναι να κρατήσουν την μπάλα όσο περισσότερο μπορούν, με υπομονή και καθαρό μυαλό, ενώ παράλληλα να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις στατικές φάσεις, προκειμένου να κρατήσουν το «0» και να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα πλέι οφ.

Δεδομένο είναι πως οι ερυθρόλευκοι διατηρούν προβάδισμα, αφού προέρχονται από δύο επίσημα παιχνίδια με την Πλζεν, σε αντίθεση με τους Τούρκους που θα μπουν σήμερα για πρώτη φορά στο γήπεδο σε επίσημο παιχνίδι.

[the_ad id=”309153″]

Μπασακσεχίρ – Ολυμπιακός Live Streaming

Την ενδεκάδα που συνέτριψε με 4-0 τη Βικτόρια Πλζεν και πήρε την πρόκριση για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League επέλεξε ο Πέδρο Μαρτίνς για τον Ολυμπιακό απέναντι στην Μπασακσεχίρ (20:45).

Ο Ζοσέ Σα θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Ελαμπντελαουί στο δεξί και Τσιμίκας στο αριστερό άκρο θα πλαισιώνουν το δίδυμο στόπερ των Σεμέδο και Μεριά. Οι Μπουχαλάκης και Γκιγέρμε θα είναι στον άξονα, με τους Ποντένσε, Βαλμπουενά και Μασούρα μπροστά τους και τον Γκερέρο στην κορυφή της επίθεσης.

[the_ad id=”309112″]

Μπασακσεχίρ – Ολυμπιακός Live Streaming

Άπαντες σε εγρήγορση είναι στον Ολυμπιακό λίγο πριν το πρώτο ματς με την Μπασακσεχίρ για τα προκριματικά του Champions league.

Ο Πέδρο Μαρτίνς εχει ζητήσει, πάντως, από τους ποδοσφαιριστές του είναι να κρατήσουν την μπάλα όσο περισσότερο μπορούν, με υπομονή και καθαρό μυαλό, ενώ παράλληλα να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις στατικές φάσεις, προκειμένου να κρατήσουν το «0» και να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα πλέι οφ.

Παρά το γεγονός ότι προέρχεται από πολύ καλή σεζόν με τον Ολυμπιακό, ο Ντάνιελ Ποντένσε στοχεύει ακόμη πιο ψηλά για το 2019-20.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

Ντανιέλ, μία σπουδαία νίκη και πρόκριση στον επόμενο γύρο…
«Ήταν ακόμη ένα βήμα στη διαδρομή μας προς τους ομίλους του Champions League. Αυτή η νίκη μας έφερε πιο κοντά στον στόχο μας, όμως έχουμε ακόμη πολλά να κάνουμε, για να τον πετύχουμε. Ήταν το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε και έχουμε ακόμα τέσσερα ματς μπροστά μας, για να εκπληρώσουμε τον στόχο μας».

Επόμενος αντίπαλός σας είναι η Μπασακσεχίρ. Μια εκτίμηση των δύο αγώνων που ακολουθούν;

«Νομίζω πως η Μπασακσεχίρ είναι μία ομάδα πιο δύσκολη και πιο ποιοτική από τη Βικτόρια Πλζεν. Έχει αρκετούς γνωστούς ποδοσφαιριστές, κλάσης, είναι η δεύτερη ομάδα του τουρκικού πρωταθλήματος. Αυτό σημαίνει πως υπάρχει ποιότητα. Θα πρέπει να δείξουμε την αξία μας, να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε και να έχουμε το δικό μας πλάνο, ώστε να ξεπεράσουμε αυτό το εμπόδιο».

Πόσο σημαντικό είναι που μετά από την πρόκριση επί της Πλζεν, η ομάδα εξασφαλίζει τη συμμετοχή της έστω και στους ομίλους του Europa League;
«Είναι πολύ σημαντικό. Τώρα δεν υπάρχει πίεση για την παρουσία μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Δεν παίξαμε απέναντι στην Πλζεν, όμως, για να είμαστε στο Europa League. Θέλαμε την πρόκριση για παίξουμε στη διοργάνωση του Champions League. Η θέλησή μας είναι ακόμα μεγαλύτερη για να πετύχουμε τον στόχο μας, έχουμε δρόμο ακόμα. Πρέπει να είμαστε ακόμη καλύτεροι από εδώ και πέρα και οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες».

Τι περιμένεις από τον εαυτό σου, τη νέα χρονιά, στη δεύτερη σεζόν σου με τη φανέλα του Ολυμπιακού;
«Την πρώτη μου χρονιά στον Ολυμπιακό, δεν κατάφερα να εκπληρώσω τους στόχους μου, που ήταν να κατακτήσω το πρωτάθλημα, τίτλους και να παίξουμε στο Champions League. Δεν καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας και φέτος θα πρέπει να είμαστε ακόμα καλύτεροι. Εγώ, με τη σειρά μου, θα πρέπει να είμαι καλύτερος μέσα στο γήπεδο, να προσπαθήσω πολύ περισσότερο. Θέλω να κερδίσω τίτλους και να παίξω στο Champions League. Θα πρέπει να κάνω περισσότερα, να δουλέψω καλύτερα».

Ένα μήνυμα για τον κόσμο σας, για τον εντός έδρας αγώνα με την Μπασακσεχίρ;
«Ο κόσμος μας βοήθησε πολύ και στο πρώτο ματς στο γήπεδό μας, απέναντι στην Πλζεν. Ήταν μια ωραία βραδιά. Ο κόσμος μας είναι πάντα εκεί, να μας υποστηρίζει, για να μας βοηθάει και να παίρνουμε μεγάλες νίκες. Αυτό που ζητώ εγώ είναι να συνεχίσει έτσι. Με τη στήριξή του είμαστε ακόμα πιο δυνατοί. Θέλω ένα γεμάτο γήπεδο, με πάρα πολύ θόρυβο».

[the_ad id=”309113″]

O Ολυμπιακός σε επτά παιχνίδια απέναντι σε τούρκικες ομάδες μετράει 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες. Σε επίπεδο νοκ-αουτ παιχνιδιών αριθμεί μία πρόκριση και δύο αποκλεισμούς.

Η σέντρα του αγώνα είναι προγραμματισμένη για τις 20.45, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Novasports

Μπασακσεχίρ – Ολυμπιακός Live Streaming

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση στον περιηγητή σας και βρείτε το λινκ που επιθυμείτε…

Μέσω αναζήτησης στη google (https://www.google.gr/) για το basaksehir fc olympiacos live streaming βρείτε αποτελέσματα αναζήτησης της Google με τον αγώνα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News