Μπαρτζώκας: Δηλώσεις... ότι να' ναι, να ξυπνήσουν εγωισμούς!

Ράντονιτς: Οι δηλώσεις μετά το ντέρμπι στο ΣΕΦ

Προ εβδομάδων ήταν η δήλωση Μπαρτζώκα περί τελευταίου Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα.

Μετά το ντέρμπι, η επισήμανση για νίκες με 20-30 πόντους διαφορά. Όλα αυτά από οργανισμό που θυμάται το άθλημα μια φορά ανά 15ετία.

Η αλαζονεία τιμωρείται όπως κι η αμετροέπεια από σύλλογο που έστησε δυναστεία …ενός έτους με 3 εγχώριους τίτλους και παρουσία σε φάιναλ-φορ σε σημείο να αναρωτιέσαι τι θα κάνουν αν πάρουν 2-3 πρωταθλήματα ακόμα!

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας καμιά φορά μπαίνει στην παγίδα να ικανοποιεί τα αυτιά των φανατικών μιλώντας ως εκπρόσωπός τους μα η αλήθεια είναι πως αν ο Ντουέιν Μπέικον ευστοχούσε στο τελευταίο σουτ της βραδιάς όλη η πίεση θα πήγαινε πάνω του.

Τέσσερις μεταγραφές έκανε φέτος ο κόουτς (Κάνααν, Μπλακ, Πίτερς, Μπολομπόι) και κανέναν δεν βλέπουμε να ξεχωρίζει.

Το καλό για τον …Παναθηναϊκό είναι ότι δεν ακούγεται κουβέντα για αλλαγές στο λιμάνι. Βάσει αποτελεσμάτων είναι καβάλα στο άλογο οι άλλοι μα η σεζόν μόλις άρχισε.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News