Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός 86-60: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός 86-60: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

Ρεαλιστικά ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με το που πάτησε το πόδι του στο παρκέ της έδρας των Καταλανών. Εύλογα περιμένει κανείς κάποιο ξέσπασμα, κάποια «βόμβα» από το Τριφύλλι στην Ευρωλίγκα, όπου θα του προσφέρει μια εφήμερη ικανοποίηση, όμως, αυτό σίγουρα δε μπορεί να συμβεί χωρίς τους Νέντοβιτς και Παπαπέτρου.

Δημήτρης Πρίφτης (5/10): Με δέκα παίκτες εκ των οποίων οι δύο είναι παίκτες ροτέισον (Καββαδάς, Κασελάκης), ο ένας είναι ανέτοιμος (Γιόβιτς) και ο ένας είναι rookie (Μαντζούκας), δεν γινόταν να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό σε κάτι καλύτερο στη δυσκολότερο γήπεδο της Ευρώπης.

Γιώργος Παπαγιάννης (7,5/10): Χαμόγελα για την εμφάνιση του Big Papa, ο οποίος ήταν ο κορυφαίος της ομάδας μετά από ένα κακό ματς κόντρα στη Μονακό. Ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 8/10 δίποντα και 18 πόντους.

Ντάριλ Μέικον (5/10): Πήρε αρκετό χρόνο στο ματς και μοιραία – λόγω της απουσίας του Νέντα – περισσότερες πρωτοβουλίες ο Αμερικανός και ήταν σχετικά μέτριος. Σημείωσε 12 πόντους με 3/11 σουτ, 3 ασίστ και 2 κλεψίματα.

Λευτέρης Μποχωρίδης (4/10): Το… πάλεψε ο Έλληνας γκαρντ, ο οποίος λογίζεται ως βασικός γκαρντ μέχρι να «ανέβει» ο Γιόβιτς. Παρόλα αυτά, η διαφορά φάνηκε απέναντι στην ποιοτικότερη Μπαρτσελόνα στην περιφέρεια.

Βασίλης Καββαδάς (2/10): Κατώτερος των περιστάσεων ο Έλληνας σέντερ.

Λεωνίδας Κασελάκης (3/10): Ο πάντοτε, φιλότιμος Κασελάκης έπαιξε 30 λεπτά (!) κόντρα στην περσινή φιναλίστ της Ευρωλίγκα. Καταλαβαίνει κανείς πόσο έγερνε η ζυγαριά υπέρ των γηπεδούχων.

Οκάρο Γουάιτ (6/10): Δείχνει πως από δω και στο εξής, ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ δεν θα είναι ο ίδιος με εκείνον στα τέλη του φθινοπώρου – αρχές του χειμώνα. Πέτυχε 9 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Στέφαν Γιόβιτς (3/10): Ένα καλάθι και μια ασίστ από τον Σέρβο που δεν έχει βρει… το χέρι του ακόμα. Πήρε 17 λεπτά συμμετοχής.

Τζέρεμι Έβανς (3/10): Δε βρέθηκε σε καλή κατάσταση στο αποψινό παιχνίδι και δεν κατάφερε να βοηθήσει.

Λευτέρης Μαντζούκας (5/10): Πήρε 15 λεπτά συμμετοχής ο μικρός και σίγουρα αποκόμισε πολύτιμες εμπειρίες.

Χάουαρντ Σαντ Ρος (4/10): Σοφτ εμφάνιση από τον Κουβανό που δεν μπόρεσε να ακολουθήσει στο τέμπο της Μπαρτσελόνα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News