Μπακογιάννης: Τότε θα παρουσιάσω το σχέδιο - Τι είπε για Γιαννακόπουλους (vid)

Στην τελική ευθεία η διπλή ανάπλαση - Που θα γίνει το γήπεδο μπάσκετ - Ποια η χωρητικότητα

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, αναφέρθηκε ξανά στο πρότζεκτ Βοτανικός.
Ο Μπακογιάννης μίλησε στην τηλεόραση του ANT1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», τονίζοντας την ευγνωμοσύνη που οφείλει να επιδείξει ο κόσμος προς την προσφορά της οικογένειας Γιαννακόπουλου στον Παναθηναϊκό και έδειξε να κατανοεί την ταλαιπωρία του συλλόγου και των οπαδών του στο θέμα του γηπέδου.

Μεταξύ άλλων επανέλαβε ότι εντός του καλοκαιριού θα παρουσιαστεί μια ρεαλιστική λύση.

Αναλυτικά όσα είπε ο δήμαρχος Αθηναίων στον ΑΝΤ1:

«Μιλώντας ως Παναθηναϊκός, επιτρέψτε μου να πω ότι όλοι μας έχουμε σεβασμό και ευγνωμοσύνη στη συνεισφορά και συμβολή της οικογένειας Γιαννακόπουλου συνολικά στην ομάδα πάνω από 30 χρόνια. Μιλώντας ως Δήμαρχος, πόσω μάλλον όταν έχουν ακούσει πολλά λόγια και κοροϊδία οι φίλοι του Παναθηναϊκού εδώ και πάρα πολλά χρόνια, θα μιλήσω όταν θα έχουμε μια ολοκληρωμένη, ρεαλιστική λύση.

Όταν θα έχουμε ένα σχέδιο κοστολογημένο που θα μπορούμε να πάμε από τη θεωρία στην πράξη χωρίς δικαιολογίες και χωρίς άλλοθι. Το γήπεδο για εμάς είναι η απόλυτη προτεραιότητα. Μέσα στο καλοκαίρι θα παρουσιάσουμε το σχέδιό μας».

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News