Μπακογιάννης: "Αυτά είπαμε με τον Δ. Γιαννακόπουλο"

Βοτανικός: «Απευθείας στον Γιαννακόπουλο ο Δήμος - Τι θα προτείνει»

Στη συνάντηση της περασμένης Παρασκευής με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο αναφέρθηκε ο Κώστας Μπακογιάννης.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων παρουσιάστηκε αισιόδοξος για το όλο πρότζεκτ και τόνισε πως δεν θα πρέπει να χαθεί χρόνος.

«Προχωράμε σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματά μας. Η Διπλή Ανάπλαση είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό έργο όχι μόνο για την πόλη της Αθήνας, αλλά και για την οικογένεια του Παναθηναϊκού. Είναι ένα έργο που μπορεί να προσφέρει πολλές θέσεις εργασίας γιατί είναι ένα αναπτυξιακό πρόγραμμα, το οποίο όχι μόνο θα μας επιτρέψει ξανακερδίσουμε ελεύθερο χώρο πρασίνου στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, αλλά ταυτόχρονα θα μας επιτρέψει να βάλουμε στον επιταχυντή την ευρύτερη περιοχή του Βοτανικού, μία περιοχή ξεχασμένη για πάρα πολλά χρόνια», ανέφερε αρχικά ο Κώστας Μπακογιάννης στο Open.

«Εμείς προχωράμε σύμφωνα με το μνημόνιο συνεργασίας που έχουμε υπογράψει. Συγκρατώ την πολύ καλή διάθεση του κ.Γιαννακόπουλου, ο οποίος συμφώνησε να συμμετάσχει σε μία ομάδα εργασίας για το γήπεδο μπάσκετ. Είναι ένα έργο εξαιρετικά δύσκολο, σύνθετο, όλοι το ξέρουμε, προσωπικά είμαι αισιόδοξος», πρόσθεσε.

Όσο για τις εμπορικές χρήσεις είπε:

«Έχουν αποτυπωθεί όλα στο μνημόνιο που έχει υπογραφεί από όλους τους φορείς της Διπλής Ανάπλασης κι αυτό είναι το σημαντικό, ότι πρόκειται για μία συλλογική προσπάθεια, υπάρχει ένας κοινός στόχος, καθένας αναλάβει ξεκάθαρα έχει τις ευθύνες του. Αυτές οι ευθύνες έχουν περιγραφεί, οπότε τώρα πρέπει να μη χάσουμε καθόλου χρόνο, να προχωρήσουμε άμεσα, ώστε να έχουμε πετύχει τη δημοπράτηση του γηπέδου όσο γίνεται νωρίτερα και σίγουρα εντός του χρονοδιαγράμματος».

Το δήλωσε από την πλευρά του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News