Μουράτι: «Μιλάει στην ψυχή των παικτών ο Γιοβάνοβιτς»

Παναθηναϊκός: Έργο Ιβάν και αυτή η λεπτομέρεια!

Ο παλαίμαχος άλλοτε διεθνής Αλβανός ποδοσφαιριστής Μουράτι μίλησε στο sdna τόσο για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς όσο και για τον Ένις Τσόκαι.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο Γιοβάνοβιτς είναι ένας ικανότατος προπονητής. Ξέρει να δουλεύει με τους μικρούς σε ηλικία παίκτες, να τους εξελίσσει και να παίρνει το καλύτερο απ΄αυτούς. Δουλευταράς έχει τον τρόπο να…χτίζει ομάδες» τόνισε αρχικά ο Αλβανός ατζέντης κι άλλοτε παίκτης των Ηρακλή – Πανσερραϊκού και πρόσθεσε:

«Την περίοδο όπου έπαιζα στον Ηρακλή και τον είχα προπονητή, έδινε πολύ μεγάλο βάρος στα κομμάτια της τακτικής και της τεχνικής.

Ξέρει να μιλάει στη…ψυχή των παικτών και να παίρνει το 100% από τον κάθε ποδοσφαιριστή.

Οι παίκτες στις ομάδες του Γιοβάνοβιτς παίζουν και για τον προπονητή. Είμαι σίγουρος πως θα συνεχίσει να κάνει σπουδαία δουλειά στον Παναθηναϊκό. Είναι ένας πραγματικός τζέντλεμαν που αγαπάει τρομερά τη δουλειά του».

Εκτός από τον κόουτς Γιοβάνοβιτς, ο Έντβιν Μουράτι έπλεξε και το αγωνιστικό εγκώμιο του συμπατριώτη του, Ένις Τσοκάι, ο οποίος εσχάτως φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

«Πρόκειται για μια πολύ καλή μεταγραφική κίνηση από πλευράς Παναθηναϊκού. Ο Τσοκάι παρουσιάζει διαρκή εξέλιξη τα τελευταία χρόνια και κλήθηκε και στην Εθνική ομάδα.

Καλός τεχνίτης, εκτός από τη μαχητικότητα που βγάζει στο χορτάρι ένα από τα μεγάλα του προσόντα είναι πως…βλέπει γήπεδο.

Ιδιαίτερα κινητικός και τρεχαλατζής, τα δίνει όλα κι είναι ιδιαίτερα φιλόδοξος. Είμαι βέβαιος πως θα εξελιχθεί σε ένα πολύτιμο…εργαλείο στα χέρια του Γιοβάνοβιτς».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News