Μουντιάλ: Πάρτι στο Κατάρ με Τζιμπρίλ Σισέ και «εισιτήριο»... 32.000 ευρώ!

Το δικό μας "αντίο" στον Τζιμπρίλ Σισέ! (pics-vid)

O Τζιμπρίλ Σισέ θα είναι ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές του ακριβότερου πάρτι που θα γίνει στο Κατάρ την περίοδο του Μουντιάλ 2022.

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής, γνωστός και από το πέρασμά του στην Ελλάδα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού την περίοδο 2009-11, θα είναι μεταξύ των ανθρώπων που θα παίξουν μουσική στο πιο ακριβό πάρτι που έχει προγραμματιστεί στο Κατάρ, τη βραδιά του τελικού του Μουντιάλ, στις 18 Δεκεμβρίου.

Το όλο σκηνικό θα διαδραματιστεί στο ξενοδοχείο «Le Royal Meridien», στην Ντόχα, το οποίο -όπως αναφέρει η εφημερίδα της Βραζιλίας «O’Globo»- προσφέρει πακέτα για VIP σουίτες έως και 15 άτομα, με δωρεάν ποτά, φαγητό και μουσικές παραστάσεις.

Μουντιάλ 2022: «Εισιτήριο» 32.000 ευρώ στο πάρτι που θα παίξει μουσική ο Σισέ

Το πάρτι αυτό δεν θα είναι εύκολα προσβάσιμο για τον καθένα. Όποιος θέλει να δώσει το «παρών», θα πρέπει να καταβάλει 32.000 ευρώ. Οι επισκέπτες μπορούν να φτάσουν από τις 20:00 (ώρα Ελλάδας) και η εκδήλωση θα διαρκέσει μέχρι τις 2 τα ξημερώματα.

Όσοι βρίσκονται εκεί, θα μπορούν να δουν τον Αμερικανό DJ και μουσικό παραγωγό Τζάτζι Τζεφ, τους «Le Twins», ένα μουσικό δίδυμο ντίσκο, αλλά και τον Τζιμπρίλ Σισέ, γνωστό ως DJ με το όνομα Τσέμπα (Tcheba).

«Ο πληθωρικός Γάλλος επενδύει στο πάθος του για τη μουσική, ταξιδεύοντας στον κόσμο ως DJ», αναφέρει μια διαφήμιση του ξενοδοχείου.

Όπως έκανε γνωστό το ξενοδοχείο σε σχετική του ανακοίνωση, το «πιο αποκλειστικό πάρτι στο Κατάρ στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στον κόσμο θα είναι γεμάτο με διασημότητες και VIP καλεσμένους». iefimerida.gr.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News