Άξια Παγκόσμια Πρωταθλήτρια η Γαλλία που "πάτησε" την Κροατία! (vids)
Η Γαλλία μετέτρεψε σε πάρτι τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου και κατέκτησε δίκαια το δεύτερο Μουντιάλ στην ιστορία της.
Οι, τυπικά, γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με αυτογκόλ του Μάντζουκις στο 18′ (προήλθε από αμφισβητούμενο φάουλ), με τους Κροάτες να απαντούν 10 λεπτά αργότερα με όμορφο τελείωμα του Πέρισιτς.
Στο 38′, έπειτα από χέρι και πέναλτι του Πέρισιτς, ο Γκριζμάν έκανε το 2-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Μεταξύ 59′ και 65′ οι Γάλλοι σημείωσαν δύο γκολ με τους Πογκμπά και Μπαμπέ και κλείδωσαν το Μουντιάλ.
Οι Κροάτες κατάφεραν να μειώσουν το σκορ με γκολ του Μάντζουκις στο 69′, έπειτα από τραγικό λάθος του Γιορίς.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleLloris with an absolute howler! #WorldCupFinal pic.twitter.com/VscwMBpaRO
— TheSportMatrix 🇷🇺 🏆 (@TheSportMatrix) July 15, 2018
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αποκάλυψη: Η Cosmote TV θέλει Παναθηναϊκό - Το πλαίσιο της συνεργασίας με ΣΚΑΪ
- «Στο ραντάρ του Παναθηναϊκού ο Κρίστιαν Τόρστβεντ»
- Ανατροπή με τον... μάνατζερ του Πελίστρι - Η αλήθεια για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Στο στόχαστρο 17χρονο «διαμαντάκι»
- Η έκπληξη... Ντε Φράι στην προπόνηση του Παναθηναϊκού