"Ξέρανε" την Αίγυπτο στις καθυστερήσεις οι Σαουδική Αραβία (vids)
Σε ένα αδιάφορο (από κάθε άποψη) ματς, οι ήδη αποκλεισμένες από τη συνέχεια του Μουντιάλ Σαουδική Αραβία και Αίγυπτος έμειναν στο 1-1 και αποχαιρέτησαν τη διοργάνωση.
Οι “Φαραώ” προηγήθηκαν χάρη σε γκολ του Μοχάμεντ Σαλάχ στο 22′, με την Σαουδική Αραβία να χάνει στο 41′ την ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν και ο 45χρονος Ελ Χαντάρι έπιασε το πέναλτι του Αλ Μουαουλάντ.
Ότι δεν κατάφεραν στο 41′, κατάφεραν στο 45′ οι Σαουδάραβες όταν κέρδισαν και δεύτερο πέναλτι, το οποίο αυτή τη φορά εκτέλεσαν εύστοχα με τον Αλ Φαράζ.
Το δεύτερο ημίχρονο είχε λιγοστές φάσεις για κάθε ομάδα, με τη Σαουδική Αραβία να ευτυχεί να σκοράρει στην τελευταία φάση του ματς (95′) με τον Αλ Νταουσάρι και να παίρνει την τρίτη θέση στον όμιλο.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Η πιθανή ενδεκάδα στο φιλικό με τον Άγιαξ
- Γένσεν: Τα 15 εκατ. ευρώ και το πάγωμα της υπόθεσης για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Τα εκατομμύρια για Μπόνγκα και το buy out στην Παρτιζάν
- Μπαμ με Μπατίστ στον Παναθηναϊκό: Ο ρόλος του και το συμβόλαιο
- Παναθηναϊκός: Ενδιαφέρον για τον Σέχου – Ποιες ομάδες τον κοιτάζουν