Μουντιάλ 2018: Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας (24/06)

Μουντιάλ 2018: Δείτε το σημερινό πρόγραμμα και τις τηλεοπτικές μεταδόσεις

Με τις τρεις σημερινές (24.06.2018) αναμετρήσεις ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Μουντιάλ 2018, εκεί όπου ξεχωρίζει το Αγγλία – Παναμάς.

Έτοιμη να πανηγυρίσει την πρόκριση της στους «16» του Μουντιάλ 2018 είναι η Αγγλία, που αντιμετωπίζει στο «Nizhny Novgorod Stadium» τον Παναμά (15:00, ΕΡΤ).

Τα «τρία λιοντάρια» πήραν το «τρίποντο» την πρώτη αγωνιστική και σε περίπτωση που νικήσουν τον Παναμά, θα φτάσουν τους 6 βαθμούς, όσους και το Βέλγιο. Έτσι, Αγγλία και «κόκκινοι διάβολοι» θα δώσουν μάχη την τελευταία αγωνιστική των ομίλων για την πρωτιά στο γκρουπ.

Στο πρόγραμμα της ημέρας υπάρχουν και τα δυο ματς για τον 8ο και τελευταίο όμιλο του Μουντιάλ 2018. Η Ιαπωνία κοντράρεται με τη Σενεγάλη στο «Central Stadium», με τις δυο ομάδες να έχουν από τρεις βαθμούς, αφού είχαν κάνει νικηφόρο ξεκίνημα στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, Πολωνία και Κολομβία ψάχνουν τους πρώτους τους βαθμούς στην «Kazan Arena». Όποια ομάδα δεν καταφέρει να κερδίσει, πάει… σπίτι της, ενώ η ισοπαλία απλά δεν βολεύει καμία.

Οι μεταδόσεις της ΕΡΤ για το Μουντιάλ 2018

Αγγλία – Παναμάς (15:00, Nizhny Novgorod Stadium, Νίζνι)

Ιαπωνία – Σενεγάλη (18:00, Central Stadium, Εκατερίνμπουργκ)

Πολωνία – Κολομβία (21:00, Kazan Arena, Καζάν)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News