Μουνιέ: «Θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό, δεν ήρθα για τα χρήματα, δεν πήδηξα από το καράβι όπως άλλοι»

«Φτιαγμένος» για το ντέρμπι ο Μουνιέ!

Ο Αντονι Μουνιέ, μιλώντας στην footmercato.net, τόνισε πως θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό, καθώς και ότι τον λυπεί το γεγονός ότι δεν έχει δείξει την αξία του.

Αναλυτικά:

Για τις λίγες συμμετοχές τη φετινή περίοδο: «Είχα πολλά προβλήματα τραυματισμών φέτος, τραυματίστηκα τρεις φορές».

Για το μέλλον του: «Περιμένω να τελειώσει η σεζόν και στη συνέχεια θα συζητήσουμε. Θα με στεναχωρούσε αν έφευγα από τον Παναθηναίκό, καθώς δεν έχω δείξει το πραγματικό μου πρόσωπο. Έχω ένα μεγάλο συμβόλαιο, το μεγαλύτερο από το σύλλογο. Περιμένουν πολλά από μένα. Περιμένω πολλά και εγώ από μένα».

Για τις πληρωμές: «Όταν έφτασα στο σύλλογο, ήξερα ότι υπήρχαν καθυστερημένες πληρωμές, το ήξερα. Κάναμε απεργία απεργία γιατί αισθανθήκαμε ότι έπρεπε να κάνουμε κάτι. Όπως και να έχει δεν ήρθα στον Παναθηναϊκό για τα χρήματα. Όλα πλέον έχουν διορθωθεί. Υπάρχει κάποια καθυστέρηση, αλλά δεν είναι το ίδιο όπως και πέρυσι. Ο προπονητής είναι πολύ καλός, με καλές ιδέες».

Για τον Παναθηναϊκό: «Το να είσαι στον Παναθηναϊκό είναι ιδιαίτερο. Οι οπαδοί είναι υπέροχοι και μας ακολουθούν σε κάθε γήπεδο. Με πονάει που δεν κατάφερα να τους βοηθήσω αυτή τη σεζόν όσο ήθελα. Μετά τα οικονομικά προβλήματα, θα μπορούσα να είχα φύγει, να πηδούσα από τη βάρκα όπως πολλοί, αλλά ήθελα να μείνω, για να πετύχω σε αυτό το σύλλογο».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News