Μώραλης: «Θα χαρώ για τον Βοτανικό, αλλά... ισότιμα! - Στον ΟΣΦΠ δε χαρίστηκε ούτε ένα μέτρο γης» (vid)

Μώραλης: «Θα χαρώ για τον Βοτανικό, αλλά... ισότιμα! - Στον ΟΣΦΠ δε χαρίστηκε ούτε ένα μέτρο γης» (vid)

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των ακαδημιών του Ολυμπιακού ο δήμαρχος Πειραιά και α’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Μώραλης ανέφερε ότι στον Ολυμπιακό δεν έχει χαριστεί απολύτως τίποτα ούτε ένα μέτρο γης!

«Στον Ολυμπιακό δεν χαρίστηκε ούτε ένα μέτρο γης… Παραμύθια της χαλιμάς όσα ακούτε για Καραϊσκάκη, ΣΕΦ και Ρέντη».

Αυτό είπε από το βήμα κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των ακαδημιών του Ολυμπιακού ο δήμαρχος Πειραιά και α’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Μώραλης.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Μώραλης ανέβηκε στο βήμα για να απευθύνει χαιρετισμό στην εν λόγω εκδήλωση και ανέφερε πολλά και διάφορα!

«Δεν έχω κάνει κάτι σπουδαίο για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, αλλά μόνο και μόνο η παραχώρηση των χώρων του Δήμου είναι μία προσφορά», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Ομολογώ πάντα το έκανε ο Δήμος. Σε συνεργασία με κάποιους ανθρώπους προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε αυτές τις εγκαταστάσεις για τον Ολυμπιακό, αλλά και για όλες τις ομάδες. Με την ευκαιρία όμως που βλέπω πολλούς εκπροσώπους της κυβέρνησης και όχι μόνο επειδή ακούω πολλά το τελευταίο διάστημα, στον Ολυμπιακό δεν έχει χαριστεί ποτέ το παραμικρό».

«Ό,τι ακούτε για το Καραϊσκάκη, ό,τι ακούτε για το ΣΕΦ, ό,τι ακούτε για τον Ρέντη είναι παραμύθια της χαλιμάς», ανέφερε ακόμη ο Μώραλης και πρόσθεσε: «Στον Ολυμπιακό δεν χαρίστηκε ποτέ ένα μέτρο γης… Περιμένω να δω αν η Πολιτεία χρηματοδοτήσει το κολυμβητήριο του Ολυμπιακού, του Πειραιά, όπως έκανε στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, όπως θα κάνει στον Βοτανικό, όπως θα κάνει και αλλού».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News