Μονόδρομος η καθιέρωση των μικρών

Ο Αλεξανδρόπουλος «φωνάζει» πως μπορεί!

Χαροποιεί τον κόσμο που βλέπει παιδιά από την ακαδημία να αποκτούν ρόλο και να δείχνουν πως έχουν τα φόντα να σταθούν στον Παναθηναϊκό.

Χαροποιεί τον κόσμο που βλέπει παιδιά από την ακαδημία να αποκτούν ρόλο και να δείχνουν πως έχουν τα φόντα να σταθούν στον Παναθηναϊκό.

Ο Λάζλο Μπόλονι έχει master στην αξιοποίηση πιτσιρικάδων, με την καθιέρωση Ζαγαρίτη, Αλεξανδρόπουλου δημιουργούνται προϋποθέσεις βελτίωσής τους, με τους μικρούς να έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους. Κινήσεις με μικρό κόστος που αν βγουν θα αποτελέσουν οικονομικό και αγωνιστικό κεφάλαιο για το σύλλογο.

Ο Σωτήρης π.χ βρίσκεται σε μια θέση που από τη στιγμή που ο Κουρμπέλης μπορεί να παίξει κι ως στόπερ την καλύπτει ο…κανένας! Ο ίδιος από τα πλέι -οφ έδειξε πως έχει το βασικό στοιχείο που απαιτεί το πόστο, δηλαδή την ικανότητα να τρέχει και να καλύπτει πολλά μέτρα.

Ομοίως κι ο Ζαγαρίτης που αυτή την εποχή τον μπαλαδόρο Χουανκάρ ούτε που τον βλέπει μπροστά του. Από αυτές τις κινήσεις μόνο να κερδίσει μπορεί ο σύλλογος, αρκεί βέβαια ο Γιάννης Αλαφούζος να αφήσει τον προπονητή να δουλέψει ήρεμος και να κάνει αυτός το ξεκαθάρισμα στο ρόστερ όπως το επιθυμεί.

Βάζοντας σε καίριες θέσεις της 11άδας ποδοσφαιριστές που δεδομένα έχουν ΠΟΛΛΑ αθλητικά χρόνια μπροστά τους, τότε μπορείς βάσιμα να υποστηρίζεις πως κάνεις ένα σχεδιασμό που θα βοηθήσει να είναι βιώσιμο το μέλλον του συλλόγου και να δημιουργηθεί ρόστερ που αγωνιστικά θα μπορεί με τον χρόνο να βελτιώνεται κι αν όλα πάνε καλά να μπουν και χρήματα στα ταμεία.

Για παράδειγμα ο Αλεξανδρόπουλος αν συνεχίσει σε υψηλά στάνταρ σύντομα θα είναι το πιο hot όνομα από την Ελλάδα στα γραφεία των μάνατζερ. Ότι στοίχημα θέλετε βάζουμε σε αυτό…

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News