Μόνο τυχαίος δεν είναι ο Φακούντο Σάντσες!

Μόνο τυχαίος δεν είναι ο Φακούντο Σάντσες!

Πολύ μας άρεσε ο Φακούντο Σάντσες στο φιλικό με τον ΠΑΟΚ. Ο Παναθηναϊκός θεωρητικά όχι μόνο έκλεισε με ποιοτικό τρόπο την “τρύπα” στα δεξιά που προέκυψε μετά την απομάκρυνση Γιόχανσον, Αποστολάκη, Βαγιαννίδη, Θεοχάρη, αλλά το πέτυχε δίνοντας στον Νοτιοαμερικάνο τα μισά λεφτά που έπαιρνε ο Σουηδός.

Με συμβόλαιο 200.000€ ετησίως (κλειστό διετές) ο Τσάβι Ρόκα έκλεισε τον επί σειρά ετών βασικό μπακ της Εστουντιάντες, όταν ο Σκανδιναβός ζητούσε 400.000€, πραγματοποιώντας πολύ μέτρια σεζόν.

Εχει ενδιαφέρον φυσικά να δούμε αν η εξίσωση Σάντσες-Γιόχανσον-Παναθηναϊκός επαναληφθεί και στα αριστερά, όπου ο πήχης είναι υψηλότερος λόγω της πολύκροτης υπόθεσης του Ινσούα που είχε κερδίσει με το αγωνιστικό του στυλ τον κόσμο. Αυτό είναι το επόμενο μεγάλο στοίχημα που καλείται να φέρει εις πέρας ο τεχνικός διευθυντής.

Πάντως ο Φακούντο τυχαίος ποδοσφαιριστής δεν είναι: Τις σεζόν 16/17, 17/18, 19/20 ήταν 3ος σε χρόνο συμμετοχής, Την σεζόν 18/19 2ος, ενώ και τα 5 χρόνια που έπαιξε στην Εστουντιάντες και την σεζόν 2014-15 στην Τίγκρες ήταν βασικός, αναντικατάστατος και στους κορυφαίους.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News