Μόνο νίκη με ΠΑΟΚ

Μόνο νίκη με ΠΑΟΚ

Ο Παναθηναϊκός καλείται άμεσα να ανασυνταχθεί μετά την ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη και να πάρει τη νίκη κόντρα στον «δικέφαλο του Βορρά».

Η εμφάνιση του Παναθηναϊκού στη Νέα Σμύρνη μόνο πειστική δεν ήταν. Ο Στραματσόνι όφειλε να παρουσιάσει ένα πολύ καλύτερο σύνολο, έχοντας αρκετό καιρό μπροστά του για να δουλέψει ειδικά για αυτά τα δυο παιχνίδια, με το «τριφύλλι» να γλιτώνει την ήττα χάρη στην ατομική ποιότητα συγκεκριμένων παικτών του.

[ads2]

Οι «πράσινοι» ευνοήθηκαν επί της ουσίας από το γεγονός ότι πήραν έναν βαθμό, φτάνοντας στους τρεις, και την ίδια ώρα η ισόβαθμη στην εκκίνηση ΑΕΚ έχασε στην Τούμπα.

Συνεπώς έχουν… συγκάτοικο στην πρώτη θέση τον ΠΑΟΚ, ο οποίος επίσης έχει τρεις βαθμούς. Οι Θεσσαλονικείς, αν όλα πάνε βάσει προγράμματος και διεξαχθούν play off την Κυριακή, θα έρθουν στη Λεωφόρο για… ντέρμπι κορυφής και για τον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα. Οι «πράσινοι» πρέπει επιτέλους να πάρουν ματς απέναντι σε ομάδα της πρώτης πεντάδας, κάτι που δεν έχουν κάνει φέτος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος αλλά ούτε και μετά την πρεμιέρα των αγώνων διαβάθμισης.

Με αυτά τα δεδομένα, ο Παναθηναϊκός ξεκινάει άμεσα προετοιμασία για το δεύτερο ματς των play off που θα γίνει την Κυριακή (15/05), βάσει προγράμματος πάντα, απέναντι στον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο. Σε μια Λεωφόρο που θα έχει ξανά ανοικτό το πέταλο της Θύρας 13 και στην οποία οι «πράσινοι» καλούνται να κάνουν αυτό που πρέπει για να μείνουν μόνοι τους στην κορυφή από τη δεύτερη κιόλας αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News