«Μόνο καλές αναμνήσεις για τον Παναθηναϊκό - Ανήκει στην Ευρώπη»

"Παίζει" του Μαυρία

Ο Χάρης Μαυρίας, σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα sport24.gr, σχολίασε μεταξύ άλλων την πορεία του Παναθηναϊκού, αλλά και το… πράσινο παρελθόν του.

Πιο αναλυτικά, όσα ανέφερε:

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου: “Ήταν πάρα πολύ καλός. Από την πρώτη στιγμή ο φετινός Παναθηναϊκός είχε ταυτότητα και αυτό έκανε τη διαφορά με τα προηγούμενα χρόνια. Μπορεί να είχε σκαμπανεβάσματα, αλλά είχε ταυτότητα, προσπάθησε να παίξει, προσπάθησε να δημιουργήσει επιθετικό ποδόσφαιρο. Αυτό που λέμε σε πολλά παιχνίδια ήταν dominate, αυτό νομίζω ότι χαρακτηρίζει τον φετινό Παναθηναϊκό”.

Για την έξοδο στην Ευρώπη: “Είναι πάρα πολύ σημαντικό. Ο Παναθηναϊκός εκεί ανήκει, ό,τι και να λέμε τώρα. Λέμε φοβερό ότι βγήκε Ευρώπη ο Παναθηναϊκός, ενώ θα έπρεπε να είναι το αυτονόητο”.

Για το… πράσινο παρελθόν του: “Έχω πάρα πολλές ωραίες στιγμές με τον Παναθηναϊκό. Εκεί μεγάλωσα, έκανα την πρώτη μου συμμετοχή, έπαιξα Champions League. Από τον Παναθηναϊκό έχω πάρα πολύ καλές εμπειρίες, μεγάλωσα μέσα στην Παιανία, έκανα δυνατές φιλίες, οπότε έχω μόνο καλές αναμνήσεις να πω για τον Παναθηναϊκό”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News