Μόνο έτσι θα πει «ναι» για Μακέντα ο Παναθηναϊκός

Μόνο έτσι θα πει «ναι» για Μακέντα ο Παναθηναϊκός

Ο Ερυθρός Αστέρας συνεχίζει τα μπρος-πίσω στην υπόθεση του Φεντερίκο Μακέντα, υποστηρίζοντας προχθές πως αποσύρεται από τη μεταγραφή την ώρα που οι άνθρωποι του συνεχίζουν να πιέζουν την πλευρά του Παναθηναϊκού προκειμένου να ανάψει το πράσινο φως για την παραχώρηση του Ιταλού.

Συμφωνία πάντως ανάμεσα στα δύο κλαμπ δεν υπάρχει παρά τα όσα γράφονται στη Σερβία. Ο Αστέρας κατάφερε ανεβάζοντας την προσφορά του προς τον Μακέντα 700.000 ευρώ καθαρά συν μπόνους 250.000 σε στόχους να πάρει το O.K του 29χρονου άσου για συμβόλαιο 2+1 ετών.

Ωστόσο, για να πει το ναι και ο Παναθηναϊκός θα πρέπει -σύμφωνα με τη Sportday- οι 300.000 ευρώ, συν άλλες 300.000 σε μπόνους που προσφέρουν οι πρωταθλητές Σερβίας να γίνουν τουλάχιστον 700.000 cash για το τριφύλλι, μαζί με μπόνους συμμετοχών και στόχων.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News