Μόνο έτσι φεύγει ο Αμπέντ

Μόνο έτσι φεύγει ο Αμπέντ

Το ότι ο Αντρέα Στραματσόνι δεν… πολυψήνεται αγωνιστικά με τον Μεχντί Αμπεΐντ είναι κάτι που «φωνάζει» πλέον από μίλια μακριά. Πόσω μάλλον απ’ τη στιγμή που κι ο Αλγερινός συνεχίζει να βγάζει από μέτρια έως απογοητευτική εικόνα στις προπονήσεις.

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

Αλαφούζος: Όχι στην πώληση, ναι σε συμπαίκτες για την ΠΑΕ

Πάλι καλά που οι οπαδοί δεν έχουν πάρει την κατάσταση στα χέρια τους!

Φρουτάκια με Εφτάρια – δωρεάν παιχνίδι και σε ποια καζίνο θα τα βρείτε |21+

Με την έλευση του Γουακάσο, ο χρόνος και ο χώρος στην αγωνιστική εξίσωση του Ιταλού θα είναι πλέον ελάχιστοι για τον Αμπεΐντ και γι’ αυτό ο μάνατζερ του 24χρονου μεσοεπιθετικού έχει αρχίσει να «ψάχνεται» πάλι σε Γαλλία (κυρίως) και Αγγλία για να βρει ομάδα στον πελάτη του.

Ο Παναθηναϊκός, πάντως, για τον Αμπεΐντ δεν συζητάει κάτι λιγότερο από πώληση με μια ικανοποιητική πρόταση ή στη χειρότερη δανεισμό με οψιόν αγοράς, με συγκεκριμένες «δεσμεύσεις». Διότι δεν είναι μόνο το συμβόλαιο (300.000 ευρώ ετησίως) που απασχολεί τους «πράσινους», αλλά και οι δόσεις που έχουν ακόμη να πληρώσουν στη Νιούκαστλ.

Στη συμφωνία του περασμένου καλοκαιριού, ο Παναθηναϊκός αγόρασε τον Αμπεΐντ αντί 500.000 ευρώ, βάζοντας 4 ισόποσες 6μηνιαίες δόσεις των 125.000 ευρώ. Εχει ήδη πληρώσει τα μισά και σε κάθε περίπτωση θα ήθελε ένα ποσό που θα προσέγγιζε το μισό εκατ. ευρώ, για να «πατσίσει» και να καλύψει τα χρήματα που έδωσε για τον Αλγερινό.

[ "Goal” ]

Eλέγξτε επίσης

Παναθηναϊκός - Βόλος κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση

Παναθηναϊκός – Βόλος κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση

Παναθηναϊκός – Βόλος κανάλι ώρα: Πρεμιέρα για τον Λάσλο Μπόλονι στον πάγκο του Παναθηναϊκό με …