Μόνο ένα θαύμα σώζει τους Δανούς...

Τί έκανες ρε Βιγιαφάνιες; (vid)

Αισιόδοξοι δηλώνουν άπαντες στην Μπρόντμπι για μια νίκη ενάντια στον Παναθηναϊκό, ωστόσο, ακόμα κι οι ίδιοι θεωρούν αυτή την ανατροπή ως ένα «ποδοσφαιρικό θαύμα».

Προπονητής και παίκτες της Μπρόντμπι εκφράζουν την αισιοδοξία τους τον τελευταίο καιρό σε δηλώσεις τους πως μπορούν να πετύχουν ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Παναθηναϊκό και να πάρουν την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

[ads2]

Επίσημα ωστόσο παραδέχονται πως είναι το αουτσάιντερ στην αυριανή ρεβάνς με το «τριφύλλι», καθώς στην ιστοσελίδα τους αναφέρουν πως στοχεύουν σε ένα «ποδοσφαιρικό θαύμα», όπως ακριβώς είχαν κάνει πριν από 20 χρόνια ενάντια στην Καρλσρούη.

Επιζητώντας την ανατροπή, οι αντίπαλοι των «πρασίνων» θυμίζουν στους οπαδούς τους τι είχε γίνει το 1996, όταν η γερμανική ομάδα είχε νικήσει την Μπρόντμπι με 3-1 στην έδρα τους, για το Κύπελλο UEFA, και όλα έμοιαζαν τελειωμένα για τους γηπεδούχους.

Όμως, στη ρεβάνς της Γερμανίας, η δανέζικη ομάδα έκανε την ανατροπή, καθώς επικράτησε με 3-0 της Καρλσρούη, πετυχαίνοντας μέσα σε 18 λεπτά τα τρία τέρματα.

Νομίζουμε ότι ούτε με θαύμα δεν περνάνε!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News