Μόνο «ελαττωματικοί» επιπέδου έρχονται στον Παναθηναϊκό

Ο Λαμκέλ Ζε πιέζει την Αντβέρπ να τον παραχωρήσει δανεικό στον Παναθηναϊκό με τους διοικούντες της να παραμένουν διστακτικοί.

Ο Αφρικανός είναι καλός παίκτης αλλά έχει και σοβαρά θέματα χαρακτήρα, απειλώντας να ναρκοθετήσει ακόμα περισσότερο τα ήδη…εκρηκτικά πράσινα αποδυτήρια. Κοινώς ακόμα ένας προβληματικός άσος που προσεύχεσαι να σου βγει. Μην λέμε και μην γράφουμε συνέχεια τα ίδια.

Με αυτά που –δεν- μπορεί να προσφέρει οικονομικά ο Παναθηναϊκός, χωρίς ευρωπαϊκή συμμετοχή που πάντοτε αποτελεί δέλεαρ για τους αλλοδαπούς ποδοσφαιριστές και με κακό όνομα την τελευταία δεκαετία στην πιάτσα των μάνατζερ για τις πληρωμές (πολλοί στο παρελθόν έδειξαν επηρεασμένοι από όσα είχαν ακούσει για καθυστερήσεις στις καταβολές μισθών και δόσεων), για ένα έρθει ένα καλό όνομα στο Κορωπί χρειάζεται κάτι να μην έχει πάει καλά στην καριέρα του.

Επιπλέον ο ιδιοκτήτης έχει και την συνήθεια να ανακατεύεται στα πόδια των προπονητών φέρνοντας παίκτες που γουστάρει ο ίδιος.

Καλά έκανε π.χ με τις περιπτώσεις Βιγιαφάνιες, Μαουρίσιο, αλλά ακόμα ψάχνουμε να καταλάβουμε γιατί έπρεεπε να θαφτούν ο Περέα, ο Εμμανουηλίδης κι ο Καμπετσής για να γίνει χώρος για τον… Φώτη Ιωαννίδη!

Παλιότερα ο μεγαλομέτοχος έκανε υπερβάσεις βγάζοντας λεφτά από την τσέπη του για να αποκτηθεί ο εκλεκτός του Ζεσουάλδο Φερέιρα, Μπρούνο Φορναρόλι (που θα εκπαραθύρωνε τον Τοτσέ και θα άλλαζε επίπεδο τον Παναθηναϊκό), καλοπλήρωνε τον Παπέ Σο και τον Ούφε Μπεκ οι οποίοι είχαν ιστορικό τραυματισμών, ενώ έδινε σχεδόν 1 εκατ. ευρώ για τον Κουίνσι τον οποίο μετά από λίγους μήνες πάλευε να ξεφορτωθεί!

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News