Το «μήνυμα» Νταμπίζα σε Δώνη, Διούδη και Γιόχανσον

Το «μήνυμα» Νταμπίζα σε Δώνη, Διούδη και Γιόχανσον

Στον Παναθηναϊκό μετά τα κακά αποτελέσματα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, όλοι βρίσκονται υπό κρίση με τον Νταμπίζα να στέλνει το δικό του… μήνυμα στους τρεις ποδοσφαιριστές.

Tα αρνητικά αποτελέσματα έχουν αρχίσει να κάνουν επισφαλή τη θέση των παικτών, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν, είτε τον χειμώνα είτε το καλοκαίρι του 2020.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους Δημήτρη Κουρμπέλη, Εμάνουελ Ινσούα, Ματίας Γιόχανσον, Σωκράτη Διούδη και Χρήστο Δώνη, για τους οποίους αρχίζει η κατάσταση να γίνει πιεστική.

Κι αν για τους Κουρμπέλη και Ινσούα είναι επί της ουσίας βέβαιο, ότι θα γίνει πρόταση ανανέωσης, δεν ισχύει το ίδιο για τους άλλους τρεις.

Σύμφωνα με την Live Sport λοιπόν ζητήθηκε στους παίκτες αυτούς από τον Νταμπίζα, να ανέβουν αγωνιστικά και να δείξουν πως αξίζουν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τον Παναθηναϊκό πέραν της τρέχουσας σεζόν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News