Μόνιμα σε παρακινδυνευμένες καταστάσεις...

mak

Ο Σέλβιν Μακ μετά από δύο συμμετοχές δείχνει να αποτελεί την πιο εντυπωσιακή κίνηση του Παναθηναϊκού.

Ο Σέλβιν Μακ μετά από δύο συμμετοχές δείχνει να αποτελεί την πιο εντυπωσιακή κίνηση του Παναθηναϊκού.

Είναι φανερό ότι του πήρε μονάχα λίγες μέρες να νιώσει πιο άνετα στο καινούργιο του περιβάλλον και να…ξεκλειδώσει. Του αρέσει ο ρόλος του, ξεχνάει να αστοχήσει και μοιάζει μέλος του ρόστερ καιρό.

Απλώς…πνίγεται από τις ήττες, ενώ ξέραμε όλοι από τον Ιούλιο πως οι πράσινοι θα διαβούν πολύ ανηφορικό δρόμο για να φτάσουν σε βελτίωση και ανάκαμψη (αν φτάσουν).

Με εξαίρεση το χθεσινό παιχνίδι η αλήθεια είναι πως διακρίναμε καλά σημάδια στην προσπάθεια των πρωταθλητών.

Οι παίκτες ήταν αποφασισμένοι σε προσωπικό επίπεδο για υπερπροσπάθεια απέναντι σε όλους τους αντιπάλους, τι καλύτερο από αυτό; Με τον ερχομό του νέου Αμερικανού και το πάντρεμά του με το Νεμάνια Νέντοβιτς το τριφύλλι πρέπει να κυνηγήσει περισσότερο το ανοιχτό γήπεδο και να δουλέψει σε σετ καταστάσεις όπου προβληματίζει σημαντικά το τελευταίο διάστημα.

Χωρίς ΑΥΘΕΝΤΙΚO πόιντ γκαρντ που θα δώσει ρυθμό και θα ελέγξει το τέμπο είναι σαν να ισορροπείς σε ένα τραπέζι με πριονισμένο το ένα πόδι, οπότε μονίμως είσαι σε παρακινδυνευμένες καταστάσεις. Οι πράσινοι πρέπει να εστιάσουν σε αυτό τον τομέα και μάλιστα πολύ φορτικά γιατί από εδώ και στο εξής θα χρειαστεί να παίξουν πολλά τέτοια ματς μέχρι το κλείσιμο της σεζόν.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News