Μονακο - Ολυμπιακος Live Streaming: Ζωντανά σήμερα (27/4)

Μονακο - Ολυμπιακος Live Streaming

Μονακο – Ολυμπιακος Live Streaming | Monaco – Ολυμπιαψοσ Live Streaming: Με την πλάτη στον τοίχο είναι ο Ολυμπιακός που καλείται πλέον να βγάλει αντίδραση στον εκτός έδρας αγώνα με τη Μονακό, προκειμένου να ανακτήσει εκ νέου το πλεονέκτημα στη σειρά για την πρόκριση στο Final-4 του Βελιγραδίου. Μονακό-Ολυμπιακός με το τζάμπολ προγραμματισμένο στις 22:00.

Τα πράγματα άρχισαν ιδανικά για τους «ερυθρόλευκους», αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Το πρώτο παιχνίδι τη Μ. Τετάρτη πήγε βάσει… σχεδίου. Ο Ολυμπιακός έπαιξε καλή άμυνα, κατέβασε τα ριμπάουντ, βρήκε ρυθμό, έκανε ορθολογικές επιλογές στην επίθεση κι έφτασε σχετικά εύκολα στο 1-0 (71-54).

Ωστόσο, στο Game 2 της Μ. Παρασκευής, τίποτα δε λειτούργησε σωστά. Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα υπέπεσαν σε συνολικά 20 λάθη, οι φιλοξενούμενοι τα εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο και με τον Μάικ Τζέιμς να… οργιάζει (23 π., 5/8 τρίποντα), πήραν τη νίκη μέσα στο ΣΕΦ με 96-72.

Ο Ολυμπιακός καλείται πλέον να κάνει την υπέρβαση στο Μόντε Κάρλο και να πάρει τουλάχιστον ένα από τα δύο παιχνίδια που θα γίνουν εκεί. Οι παίκτες του Σάσα Ομπράντοβιτς αντλούν δύναμη από το κοινό τους και εντός έδρας μετρούν 6 διαδοχικές νίκες. Αλλωστε, μία από τις δέκα φετινές εκτός έδρας ήττες του Ολυμπιακού σημειώθηκε στο Πριγκιπάτο και με χαρακτηριστική άνεση, μάλιστα (92-72, 23 Μαρτίου).

Οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να αποφύγουν τα λάθη, αυτά που τους έβαλαν σε μπελάδες στα δύο από τα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια τους κόντρα στους Μονεγάσκους. Σε αυτή την προσπάθεια ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι σχεδόν απίθανο να έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Χασάν Μάρτιν, περιμένει όμως από Σάσα Βεζένκοφ και Τάιλερ Ντόρσεϊ να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους, όπως στη regular season. EuroLeague Live Streaming

Μονακο – Ολυμπιακος Live Streaming: Όσα είπε ο Μπαρτζώκας

«Είμαστε στην κορύφωση της χρονιάς, στην ευρωπαϊκή πορεία μας και, όπως καταλαβαίνετε, είναι όλα πολύ σημαντικά παιχνίδια. Αρχής γενομένης από το πρώτο. Όλοι όσοι είμαστε σε αυτό το επίπεδο, στον οργανισμό του Ολυμπιακού θέλουμε να παίζουμε τέτοια παιχνίδια. Αυτή είναι η μοίρα μας.

Στο πρώτο παιχνίδι της σειράς κάναμε αρκετά πράγματα πολύ καλά, στο δεύτερο κάναμε πολλά πράγματα άσχημα. Επί της ουσίας η τακτική μας είναι πάνω – κάτω η ίδια. Ελάχιστες ήταν οι διαφοροποιήσεις που είχαμε κάνει. Κάναμε ένα πολύ άσχημο παιχνίδι τη Μεγάλη Παρασκευή, τα κάναμε όλα ανάποδα. Γι’ αυτό κιόλας τρέχουμε να ξανακερδίσουμε το πλεονέκτημα της έδρας.

Παίζουμε με έναν συγκεκριμένο τρόπο, πρέπει να παίξουμε με το δικό μας στυλ. Είναι σαφές πως στο Game 2 η Μονακό έπαιξε με τον δικό της τρόπο. Πρέπει λοιπόν να παίξουμε με τον δικό μας τρόπο, έτσι θα έχουμε καλές πιθανότητες για να κερδίσουμε. Στο παιχνίδι της regular season με τη Μονακό, προερχόμασταν από ένα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, είχαμε κερδίσει με τριάντα πόντους κι ήμασταν όλοι χαρούμενοι.

Η Μονακό έχει όλα τα στοιχεία που χρειάζονται, αθλητικότητα, ενθουσιασμό, ταλέντο, καλό προπονητή, ακριβό ρόστερ. Πρέπει να παίξουμε με το δικό μας στυλ, το οποίο μάς έδωσε δύο νίκες ως τώρα με είκοσι πόντους απέναντι στη Μονακό. Αντίστοιχα όμως, στα δύο παιχνίδια που ήμασταν έξω από τη φιλοσοφία μας, χάσαμε με είκοσι πόντους. Οπότε πρέπει να φανεί αν θα είμαστε έτοιμοι πνευματικά όταν παίξουμε, νομίζω πως θα είμαστε. Όλοι έχουμε αντιληφθεί τι λάθη κάναμε στο προηγούμενο παιχνίδι.»

Μονακο – Ολυμπιακος Live Streaming: Μέσα ο Μάρτιν

«Ο Χασάν (Μάρτιν) θα ρθει μαζί μας, αλλά δεν έχει κάνει ακόμη προπόνηση. Αν υπολογίσουμε πως η Μονακό έβαλε τον Μπέικον στο “4” αλλά και τον Ουαταρά στο rotation. Αυτά άλλαξαν επειδή έλειπε ο Ντιάλο. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε με περισσότερα γκαρντ για να αποβάλλουμε την πίεση της Μονακό, αλλά πάνω – κάτω θα παίξουμε με τον ίδιο τρόπο, που το κάνουμε όλη τη σεζόν.

Γενικά ήμασταν υποτονικοί στο Game 2, αυτό ήταν το πρόβλημα. Ο Μπέικον, για παράδειγμα, όσα έκανε στο πρώτο παιχνίδι, έκανε και στο δεύτερο. Σαφώς έχει ταλέντο στο ένας με έναν. Είναι σημαντικός παράγοντας για τη Μονακό. Ο Μπέικον είναι βαρόμετρο στο πώς θα ανοίξει το σκορ η Μονακό, γιατί όταν αυτός σκοράρει πολύ, ανεβαίνει συνολικά η επιθετική παραγωγικότητά της».

Μονακο – Ολυμπιακος Live Streaming: Τι είπε ο Ομπράντοβιτς

«Μετά τα δύο πρώτα ματς, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και τι όχι. Ο Ολυμπιακός θα είναι καλύτερα προετοιμασμένος. Μπορεί να έχουμε μικρό ψυχολογικό προβάδισμα λόγω έδρας, όμως δεν είναι μεγάλο πλεονέκτημα γιατί ο Ολυμπιακός έχει συνηθίσει σε τέτοιες καταστάσεις.

Δεν πρέπει να επηρεαστούμε από τη πίεση να γράψουμε κάτι σπουδαίο για το γαλλικό μπάσκετ. Κάναμε υπέροχη δουλειά μέχρι τώρα και δεν πρέπει να αφήσουμε την ευκαιρία να φύγει. Στο Μονακό, παθιασμένοι άνθρωποι επένδυσαν πολύ χρόνο και αγάπη για την ομάδα. Το να προκριθούμε θα είναι τέλειο. Πρέπει να είμαστε πιεστικοί και να παίξουμε έξυπνα».

Με ένα παιχνίδι η Μονακό

Η Μονακό από την άλλη, έκανε μία καλή… προπόνηση εν όψει του Game 3 με τους «ερυθρόλευκους». Την Κυριακή, στο πλαίσιο του γαλλικού πρωταθλήματος, νίκησε πολύ εύκολα με 93-66 τη Φος Προβάνς στο «Γκαστόν Μεντεσάν», ανεβάζοντας την απόδοσή της στο τρίτο δεκάλεπτο (23-10 επί μέρους σκορ).

Μονακο – Ολυμπιακος Live Streaming | Links:

Κλικ για να δείτε το ματς

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News