Μπεκ: Μοναδική περίπτωση στα χρονικά

Μπεκ: Μοναδική περίπτωση στα χρονικά

Ο Ούφε Μπεκ εξακολουθεί να …τσινάει στις παραινέσεις των ανθρώπων του Παναθηναϊκού να βρει ομάδα, θυμίζοντας την περίπτωση Βέμερ, με την υπόθεση του Γερμανού μπακ να κακοφορμίζει και να οδηγεί το κλαμπ σε ντροπιαστικές καταστάσεις που ουδέποτε άλλοτε καταγράφηκαν στην υπεραιωνόβια ιστορία του Συλλόγου.

Ο Μπεκ δεν έχει πρόβλημα να πληρώνεται και να…κάθεται μιας και ο ΠΑΟ του αποσαφήνισε πως δεν επιθυμεί να κάνει χρήση των (όποιων) ικανοτήτων του.

Τουλάχιστον ο Βέμερ (για να επιστρέψουμε στον Γερμανό) ήταν υγιής (έστω και χαμηλών δυνατοτήτων), δεν παραπονιόταν για ενοχλήσεις κάθε τρεις και λίγο και μπορούσε να παίξει οποιαδήποτε στιγμή του ζητούσαν οι προπονητές του.

Η περίπτωση Μπεκ είναι μοναδική στα χρονικά, έχουμε την εντύπωση πως η απόκτησή του υπό τις ευλογίες του Νίκου Νταμπίζα ήταν ο λόγος που εκνεύρισε τον Γιάννη Αλαφούζο ο οποίος για δεύτερη φορά απέλυσε τον τεχνικό διευθυντή. Αρκεί μόνο να σας θυμήσουμε ότι μεχρι το Νοέμβρη του 2019 και τον αποκλεισμό του από το ντέρμπι με την ΑΕΚ (την ημέρα που ο Παναθηναϊκός σημείωνε την …πρώτη του εντός έδρας νίκη στο προηγούμενο πρωτάθλημα) λόγω πόνων στον αστράγαλο, ο βραχύσωμος εξτρέμ είχε βγάλει πέντε (!) τραυματισμούς.

Ο Σκανδιναβός αποκτήθηκε στις 13 Αυγούστου και μέσα σε διάστημα 51 ημερών ήταν συνεχώς δίπλα σε γιατρούς και μασέρ για θεραπείες.

Στις 27 Αυγούστου υπέστη διάστρεμμα στην ποδοκνημική. Στις 9 Σεπτεμβρίου αποχώρησε από την προπόνηση, λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό. Στις 3 Οκτωβρίου δεν προπονήθηκε εξαιτίας τενοντίτιδας και ξεκίνησε ειδική θεραπεία. Ο Δανός είχε μείνει εκτός αποστολής και στο παιχνίδι εναντίον του ΠΑΟΚ στην Τούμπα λόγω οστικού οιδήματος στο αριστερό γόνατο. Περιπτωσάρα!

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News