Μονακό – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Μονακό – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Πρεμιέρα στη φετινή Euroleague για τον Παναθηναϊκό!

Το ταξίδι του Εξάστερου στη φετινή Ευρωλίγκα ξεκινά, με την εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στη Μονακό (30/09, 20:00). Στόχος της ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη το νικηφόρο ξεκίνημα στη διοργάνωση, προκειμένου να τονωθεί η ψυχολογία ενόψει της συνέχειας.

Με φόρα ο Παναθηναϊκός στη Γαλλία, αφού προέρχεται από την κατάκτηση του εγχώριου Super Cup. Το βράδυ της Κυριακής επικράτησε του Προμηθέα και πήρε το τρόπαιο. Είχε προηγηθεί η νίκη επί του Λαυρίου στον ημιτελικό.

Ο κόουτς του Τριφυλλιού έχει τη χαρά να βλέπει το απουσιολόγιο της ομάδας «λευκό». Στη διάθεση τους Δημήτρη Πρίφτη όλοι οι παίκτες, με τους Πέρι, Μέικο, Γουάιτ και Φλόιντ να είναι έτοιμοι για το ντεμπούτο τους στην Euroleague.

Μονακό – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

«Θα πρέπει να ματσάρουμε την ενέργειά τους. Έχουμε ετοιμάσει το παιχνίδι τακτικά και θεωρώ πως θα παρουσιαστούμε έτοιμοι. Από εκεί και πέρα θα πρέπει να ελέγξουμε και μέσα στο παιχνίδι τα συναισθήματά μας, δηλαδή ούτε να ενθουσιαστούμε αν πάρουμε κάποια διαφορά, ούτε να απογοητευτούμε σε περίπτωση που ξεφύγουν εκείνοι. Το παιχνίδι έχει πολλές κατοχές και θα πρέπει να είμαστε ήρεμοι για να μπορέσουμε στο τέλος να πάρουμε τη νίκη», δήλωσε ο Λεωνίδας Κασελάκης ενόψει του αποψινού ματς.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News