Μολό: «Παίζουμε για τη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας - Διαβεβαιώνω τους οπαδούς...»

Πάει για ολική ανατροπή ο Μολό - Τι γίνεται με την απόκτηση μπακ

Ο Γιοάν Μολό δήλωσε ότι ο Παναθηναϊκός έχει στόχο την Ευρώπη. Ποια αντίδραση πρέπει να δείξει η ομάδα μετά τη γκέλα με τη Λαμία.

Ο Γιοάν Μολό δήλωσε ότι ο Παναθηναϊκός έχει στόχο την Ευρώπη. Ποια αντίδραση πρέπει να δείξει η ομάδα μετά τη γκέλα με τη Λαμία.

Διαβάστε μέρος όσων δήλωσε ο Γάλλος εξτρέμ του Τριφυλλιού στη “Live Sport”:

Για τον στόχο του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα: Ο σκοπός μας είναι να μείνουμε ψηλά στη βαθμολογία και για να το πετύχουμε, πρέπει να νικάμε. Αυτό θα το πετύχουμε μέσα από σκληρή δουλειά. Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί.

Για τον στόχο της Ευρώπης: Εννοείται. Ολοι οι παίκτες το θέλουμε αυτό. Θα ήταν το καλύτερο για την ομάδα να παίξει σε μία ευρωπαϊκή διοργάνωση αλλά και για τους παίκτες. Για αυτό πρέπει να γίνουμε πιο δυνατοί.

Για το αν υπήρχε πίεση λόγω του σερί νικών με τη Λαμία: Από την ώρα που υπέγραψα σε αυτή την ομάδα, η πίεση είναι μεγάλη. Δεν σταμάτησε ποτέ να υπάρχει. Έχουμε ευθύνες και το ξέρουμε όλοι Θα σου πω μόνο πως στο παιχνίδι τα δώσαμε όλα. Δεν μας βγήκε. Πρέπει να πιέσουμε και άλλο τους εαυτούς μας και να συνεχίζουμε να τους πιέζουμε. Είχαμε κάνει συνεχόμενες νίκες και δείξαμε ότι μπορούμε. Είμαστε ανταγωνιστική ομάδα. Δεν νικήσαμε τη Λαμία, μας ενοχλεί, αλλά δεν σημαίνει ότι θα συμβεί και στο επόμενο παιχνίδι. Ξέρουμε ότι δεν θα νικάμε συνέχεια, αλλά εμείς πιστεύουμε ότι μπορούμε.

Για το πώς πρέπει να αντιδράσει στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός: Παίζουμε για τη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και διαβεβαιώνω τους οπαδούς μας ότι θα πιέσουμε και άλλο τους αυτούς μας για να βελτιωθούμε. Θα μιλήσουμε μεταξύ μας και με τον προπονητή για τα λάθη που κάναμε, θα τα διορθώσουμε και θα προχωρήσουμε.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News