Μολό: Παίκτης με ηγετικές τάσεις

Πάει για ολική ανατροπή ο Μολό - Τι γίνεται με την απόκτηση μπακ

Ακόμα ένα παιχνίδι όπου ο Γιοάν Μολό έκανε κατάθεση ψυχής.

Ο Γάλλος τυχαίος δεν είναι, λεφτά από το ποδόσφαιρο έχει βγάλει πολλά, απλώς είναι ιδιαίτερος χαρακτήρας και πρέπει να νιώσει ότι τον υπολογίζεις και τον σέβεσαι για να σου βγάλει στο χορτάρι τα καλύτερα στοιχεία του.

Παρότι παίζει πρώτη φορά στην καριέρα του δεξί μπακ, το παιδί προσπαθεί να φέρει εις πέρας την αποστολή του, αφού νιώθει ότι χρωστά στο Λάζλο Μπόλονι που τον τράβηξε από την αφάνεια.

Του αρέσει του παίκτη που έχει πια βαρύτητα στα αποδυτήρια και όλοι στέκονται προσοχή όταν παίρνει το λόγο. Άλλωστε οι κινήσεις του στο τερέν βγάζουν…αρχηγιλίκι!

Είναι αυτός που θα μεταφέρει στους υπόλοιπους την ένταση, το πάθος, που θα τους εμψυχώσει, θα τους ζητήσει πράγματα και θα βοηθήσει τους πιο νεαρούς σε ηλικία σε ό,τι πρέπει να κάνουν μέσα στο γήπεδο.

Από την πρώτη στιγμή που ο Ρουμάνος του ξεκαθάρισε ότι τον υπολογίζει κανονικά, ο Μολό έχει εκπλήξει άπαντες στον Παναθηναϊκό με τον τρόπο του και τη διαχείριση καταστάσεων τόσο στ’ αποδυτήρια, όσο κι όταν η ομάδα βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο. Είναι ίσως (μαζί με Μαουρίσιο, Σανκαρέ, Μακέντα και Βιγιαφάνιες) η πιο ισχυρή προσωπικότητα στο εσωτερικό της ομάδας.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News