Μολό: «Μόνο οι αδύναμοι σκέφτονται με αυτόν τον τρόπο»

Μολό: «Μόνο οι αδύναμοι σκέφτονται με αυτόν τον τρόπο»

Ο Γιόαν Μολό δεν υπολογίζεται εδώ και αρκετό διάστημα από τον Γιώργο Δώνη, καθώς δεν κατάφερε να πείσει ποτέ τον Έλληνα τεχνικό πως αξίζει να βρίσκεται στα πλάνα του για τη φετινή σεζόν.

Ο Γάλλος προκειμένου να μην παραμείνει ανενεργός, το έχει ρίξει… στην γυμναστική, μέχρι να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και να μπει ξανά σε πλήρεις αγωνιστικούς ρυθμούς.

Μάλιστα, ο Μολό έκανε και σχετική ανάρτηση στα social media, μέσα από την οποία κάνει σαφές πως παραμένει μαχητής για την ομάδα του, ενώ συνόδευσε τα λόγια του και με φωτογραφία που τον δείχνει να γυμνάζεται παρέα με τον συμπαίκτη του στους «πράσινους», Ζοάο Νούνες.

«Πιστεύω το πιο δύσκολο όταν κυνηγάς τον στόχο σου είναι η απόσταση μεταξύ από δύο, επειδή κάποια φορά η διάθεση σου, σου λέει να τα παρατήσεις. Αλλά μόνο οι αδύναμοι άνθρωποι σκέφτονται με αυτόν τον τρόπο. Μόνο μαχητής στην ομάδα μου» έγραψε χαρακτηριστικά.

Μολό: «Μόνο οι αδύναμοι σκέφτονται με αυτόν τον τρόπο»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News