Μολό: Ευπρόσδεκτη η... τρέλα του

Μολό: Ευπρόσδεκτη η... τρέλα του

Ο Γιοάν Μολό φανερά έχει “φτιαχτεί” με τον ερχομό του Λάζλο Μπόλονι, το πάθος του βγάζει μάτια , με τον Απόλλωνα δεν υστέρησε σε ενέργεια, τρεξίματα κι ας αγωνίστηκε σε θέση άγνωστη γι αυτόν (δεξιός οπισθοφύλακας).

Ανεξαρτήτως του τι πιστεύει ο προπονητής για τον Γάλλο από την παλαιότερη συνύπαρξη τους στη Μονακό, η επιλογή του να τον…ξεθάψει ύστερα από έναν χρόνο περίπου απραξίας δεν έχει χτυπήσει καθόλου καλά στα αποδυτήρια, το διαβάσαμε προ ημερών στο Sportime. Η εφημερίδα έγραψε ότι άλλοι “κομμένοι” δυσαρεστήθηκαν με την εξέλιξη ενώ οι παλιοσειρές έλεγαν πως ο Μολό δεν έδειχνε ότι μπορούσε να δικαιολογήσει την εμπιστοσύνη.

Ο καθρέφτης πάντως είναι το γήπεδο και ο Γιόαν και στο ματς με τον Απόλλωνα και εναντίον της Λαμίας (μπήκε στο τέλος και πέρασε μια “ξυραφιά” για Καμπετσή-Βιγιαφάνιες που οι συμπαίκτες του απέτυχαν να μετατρέψουν σε ασίστ) έδειξε πως είναι εδώ και πως η ποιότητά του (μπάλα ξέρει στο μυαλό του εντοπίζεται το θέμα) δεν γίνεται να αγνοηθεί.

Καλά κάνει ο Μπόλονι και τον χρησιμοποιεί αντικρύζοντας την αδυναμία του Αϊτόρ ο οποίος είναι άφαντος. Ο Γάλλος χαρακτηρίζεται από ισχυρή προσωπικότητα και εγωισμό σε… αυτοκαταστροφικά όρια. Σε νορμάλ συνθήκες, ο Μολό γίνεται χρήσιμος. Σε μία κατάσταση όπως αυτή που βιώνει ο σύλλογος η άγνοια κινδύνου του μοιάζει με μία λύση.

Ασφαλώς, ο Μπόλονι το έχει ζυγίσει αυτό, ξέρει καλύτερα απ’ όλους τον Γάλλο, αφού τον παρακολούθησε στη Γαλλία, όπου ο παίκτης αντί να εξελιχτεί σε top class στράικερ, πήρε την κατηφόρα. Ο Ρουμάνος κρίνει ότι η ιδιοσυγκρασία του Μολό μπορεί να αποδειχτεί χρήσιμη στην παρούσα φάση. Σε μια ομάδα αγύμναστη, χωρίς πάθος και “γυαλισμένο” μάτι η …μούρλα του παίκτη είναι ευπρόσδεκτη. Στο ΟΑΚΑ ο τύπος “λύσσαξε” παίζοντας δεξί μπακ αν και πάντα αγωνιζόταν ως αριστερός εξτρέμ….

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News