Μολό: «Δεν θα χρησιμοποιούσα ως δικαιολογία το λάθος του Γκεστράνιους» (pic)

Πρωτοφανές ξέσπασμα Μολό: «Όχι μ@λ@κίες σε μένα!»

Περισσότερες εξηγήσεις για το ποστ που προηγήθηκε, έδωσε ο Γιοάν Μολό, διευκρινίζοντας ότι εκείνο δεν αφορούσε τη διαιτησία του Γκεστράνιους.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Το ποστ που έκανα δεν αφορούσε τον διαιτητή. Ότι έγινε έγινε και δεν αποτελεί δικαιολογία. Πρέπει να κάτσουμε να σκεφτούμε γιατί συνέβησαν όλα και να μην ψάχνουμε να βρούμε τα λάθη άλλων ανθρώπων. Ξέρουμε ποιοι είμαστε και δεν θα χρησιμοποιούσα σαν δικαιολογία το λάθος κάποιου άλλου.

Πρέπει να είμαστε καλύτεροι την επόμενη φορά και να τελειώσουμε τη δουλειά πριν το τελευταίο σφύριγμα. Ο διαιτητής είναι άνθρωπος και έκανε ένα λάθος. Είμαι θυμωμένος επειδή το παιχνίδι ήταν τελικός για εμάς. Θα έχουμε και πάλι πρόβλημα και θα συνεχίσουμε να σχολιάζουμε.

Εγώ αρνούμαι να το κάνω αυτό. Πάμε να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι μέσα στο γήπεδο οτιδήποτε και αν συμβεί και πρέπει να τρέξουμε περισσότερο. Να παλέψουμε περισσότερο και να τρέξουμε περισσότερο. Πρέπει να σταματήσουμε να κρυβόμαστε αν θέλουμε να γίνουμε καλύτερη ομάδα αυτή τη στιγμή. Κανείς δεν θα μας σταματήσει. Ας δώσουμε τα πάντα για να είμαστε περήφανοι για τους εαυτούς μας». 

Μολό: «Δεν θα χρησιμοποιούσα ως δικαιολογία το λάθος του Γκεστράνιους» (pic)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News