«Μόλις νικήσαμε τον Ολυμπιακό μας είπαν: Όχι, δε θα είστε εσείς στην κορυφή»

«Μόλις νικήσαμε τον Ολυμπιακό μας είπαν: Όχι, δε θα είστε εσείς στην κορυφή»

O Στιβ Ρούτερ, συνεργατής του Γιάννης Αναστασίου στον Παναθηναϊκό, μίλησε μεταξύ άλλων για την εμπειρία του στους πράσινους, αλλά και το αξέχαστο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

«Είχα πάντα την απορία να μάθω κατά πόσον υπάρχει αμεροληψία και ακεραιότητα συγκεκριμένων μερών του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα. Η μονομαχία των δύο ομάδων τότε στη βαθμολογία κρινόταν στη διαφορά των γκολ στα μεταξύ τους παιχνίδια και εμείς είχαμε χάσει 1-0 εκτός έδρας. Στην έδρα μας κερδίζαμε με 2-0 και προς το τέλος ο διαιτητής έδωσε 6 στημένα στον Ολυμπιακό γύρω από την περιοχή μας και παίξαμε 6-7 λεπτά καθυστερήσεις για να καταφέρει τελικά ο Τσόρι Ντομίνγκες να μειώσει σε 2-1. Μετά οι Αρχές αποφάσισαν να μας πάρουν τρεις βαθμούς. Μας είπαν ουσιαστικά χωρίς λόγο ότι “Όχι δεν θα είστε εσείς στην κορυφή της βαθμολογίας”. Στο επόμενο ματς χάσαμε καθαρά και μόνο επειδή οι παίκτες μας ήταν τόσο απογοητευμένοι από τα όσα συνέβησαν. Ουσιαστικά μας πήραν τους βαθμούς για το “τίποτα”», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ρούτερ στην ιστοσελίδα sdna.gr.

Αναλυτική η συνέντευξη του εδώ…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News