Μόλις 30.000 το κέρδος του Εργοτέλη από Καρέλη

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έκανε μια πολύ συμφέρουσα συμφωνία για την πώληση του Νίκου Καρέλη στη βελγική Γκενκ, βάζοντας στο ταμείο του 2,5 εκατ. ευρώ, με την προοπτική να φτάσουν τα 3,5 εκατ. ευρώ, εάν πιάσει κάποια μπόνους ο ποδοσφαιριστής (συμμετοχές, γκολ, τίτλοι), αλλά η ομάδα που «γέννησε» τον Έλληνα επιθετικό, ο Εργοτέλης, θα πάρει μόλις 30.000 ευρώ!

Τα περίφημα τροφεία που λαμβάνει κάθε ομάδα που είχε στις ακαδημίες της έναν ποδοσφαιριστή.

[ads2]

Ο σύλλογος της Κρήτης είχε πάρει 80.000 ευρώ, ως τροφεία, όταν ο Καρέλης πήρε μεταγραφή για τη ρωσική Άμκαρ, τα οποία μάλιστα κλήθηκε να πληρώσει ο Παναθηναϊκός, συμφωνόντας να πάρει τον ποδοσφαιριστή το καλοκαίρι του 2013.

Ο Κρητικός επιθετικός ήταν μία ακόμη από τις φοβερές εμπνεύσεις του Νίκου Νταμπίζα, που όχι μόνο βγήκαν αγωνιστικά στον Παναθηναϊκό, αλλά του δίνουν και ένα σημαντικό έσοδο.

sportit.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News