Μολίνς: «Έχω αυτοπεποίθηση»!

«Παίζει» η παραμονή του Μολίνς

Ο Γκιγέρμο Μολίνς μίλησε στην εφημερίδα Live Sport, τονίζοντας πως πλέον παίζει με αυτοπεποίθηση, ενώ μίλησε και για τον αγώνα με την Γκαμπάλα!

Ο Γκιγέρμο Μολίνς έκανε προετοιμασία με την ομάδα, δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και μπορεί να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό με τις ικανότητές του!

Για την παρουσία του στον Παναθηναϊκό δήλωσε τα εξής:

«Έκανα προετοιμασία με την ομάδα, γνωρίζω τους συμπαίκτες και τον προπονητή μου, έχω προσαρμοστεί πια. Όταν ήρθα, στις αρχές Φεβρουαρίου, προερχόμουν από τραυματισμό, ομάδα είχε συνεχόμενα παιχνίδια και δεν μου δινόταν η δυνατότητα να παίξω, γιατί υπήρχε η πίεση του αποτελέσματος. Τώρα είναι διαφορετικά για μένα κι αυτό βγαίνει στα παιχνίδια»

Για την εκτέλεση πέναλντι που ανέλαβε στο παιχνίδι με την Γκαμπάλα:

«Έχω αυτοπεποίθηση, γι’ αυτό δεν φοβάμαι να αναλάβω την ευθύνη. Θεωρώ ότι ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου με εμπιστεύονται και θα προσπαθήσω να τους δικαιώσω. Όμως το βασικότερο είναι ότι αισθάνομαι καλά. Όταν δεν θα νιώσω καλά, δεν θα είμαι ο εκτελεστής. Προέχει το συμφέρον της ομάδας κι όχι ο εγωισμός μου».

Τέλος για τον ανταγωνισμό που αναμένεται να έχει στην θέση του είπε:

«Ο προπονητής ξέρει σε ποιες θέσεις και με πόσους παίκτες πρέπει να ενισχυθεί το ρόστερ. Η δουλειά μου είναι να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου και να διεκδικώ τη συμμετοχή στην ενδεκάδα. Είναι λογικό ο Παναθηναϊκός να διαθέτει πολλούς ικανούς παίκτες και να υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός».

Πλούσιο το κουπόνι, “γεμάτες” οι αποδόσεις! Πάμε στοίχημα προγνωστικά

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News