Μολδαβός «μπόμπερ» στο ραντάρ Γιοβάνοβιτς!

Μολδαβός «μπόμπερ» στο ραντάρ Γιοβάνοβιτς!

Ξεκίνησαν να πέφτουν «βροχή» οι προτάσεις στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά την έλευση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην ομάδα (μόνο τα τυπικά μένουν), για την ενίσχυση της ομάδας ενόψει καλοκαιριού.

Το newspao.gr σας αποκαλύπτει την ιδιαίτερη περίπτωση του Ενρίκε Λούβανορ, τον οποίο έχει στα υπόψιν του ο Σέρβος προπονητής.

Ο Μολδαβός επιθετικός έχει κάνει παρόμοια διαδρομή στην καριέρα του με εκείνη του Γιοβάνοβιτς. Δηλαδή έμεινε στην Ευρώπη και συγκεκριμένα, στη Σέριφ Τίρασπολ (την τωρινή ομάδα του Δημήτρη Κολοβού) μέχρι το 2014, εκεί διέπρεψε και εξαργύρωσε τις εμφανίσεις του με μεταγραφή στα ΗΑΕ. Από τότε, δεν επέστρεψε σε κάποια ευρωπαϊκή χώρα.

Υπάρχει ενδιαφέρον από ρωσικές και αραβικές ομάδες, οπότε, καταλαβαίνει κανείς πως θα είναι δύσκολο για το Τριφύλλι να ανταγωνιστεί τα βαριά πορτοφόλια.

Ο Λούβανορ έχει σκοράρει 41 τέρματα σε 99 συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία της Μολδαβίας. Στα ΗΑΕ πέτυχε 42 τέρματα σε 120 συμμετοχές από το 2014-2015 μέχρι και σήμερα με τις Αλ Σαμπάμπ, Αλ Αχλί και Αλ Ουάχντα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News