ΜΜΕ εξωτερικού: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο συγκρίνεται με τη μαφία!»

ΜΜΕ εξωτερικού: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο συγκρίνεται με τη μαφία!»

Δεν έχουν καλή άποψη για το ελληνικό ποδόσφαιρο στο εξωτερικό, την ώρα που αναζητούνται πρόσωπα για την στελέχωση της ΕΠΟ από τις FIFA-UEFA.

Ο δημοσιογράφος Μπεν Μπράουνιγκ έγραψε στο site 101greatgoals ”Το ελληνικό ποδόσφαιρο συγκρίνεται με τη μαφία μετά την επίθεση που έγινε στο αυτοκίνητο ανώτερου δικαστή”.

Επίσης αναφέρει ”Τρια μέλη της ΕΠΟ, οι Παναγιώτης Δημητρίου, Στέργιος Αντωνίου και Κλέαρχος Τζαφέρης κατηγορήθηκαν για παραβίαση του καταστατικού της ίδιας της ελληνικής ποδοσφαριρικής ομοσπονδίας μετά την εξαίρεση από τους ελληνικούς κανονισμούς αδειόδοτησης δέκα συλλόγων της SuperLeague2.

Δεν έχει λειφθεί απόφαση για την τιμωρία με την απομάκρυνσή τους από την εξουσία, αλλά η επιτροπή δεοντολογίας θα κρίνει περαιτέρω. Οι αποφάσεις τους φυσικά έχουν ακυρωθεί. Ο δικαστής που είναι υπεύθυνος για την υπόθεση είδε να βανδαλίζεται το αυτοκίνητο του έξω από το σπίτι λίγες ώρες αφότου διορίστηκε και στη συνέχεια παραιτήθηκε από τον φόβο του”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News