Μήτρου-Λονγκ: «Ο Παναθηναϊκός έδειξε ενδιαφέρον - Με βομβαρδίζουν με μηνύματα»

Σενάριο για Παναθηναϊκό και Μήτρου-Λονγκ

O Μήτρου-Λονγκ δήλωσε πως υπήρξε ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό, ενώ δεν θα ήταν αρνητικός να έρθει στην Ευρώπη.

Διαβάστε ένα απόσπασμα, όσων δήλωσε στην ιστοσελίδα gazzeta:

-Πάντως εδώ στην Ελλάδα το όνομά σου έχει ξεκινήσει να ακούγεται έντονα. Τόσο πέρυσι όσο και φέτος…

«Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ακούσει κάτι. Αυτό που θα σου πω όμως είναι ότι οι φίλοι του Παναθηναϊκού με βομβαρδίζουν τις τελευταίες ημέρες με μηνύματα αγάπης στα social media. Κάθε μέρα έχω τουλάχιστον 5-10 μηνύματα! Είναι τρελό! Βέβαια γνωρίζω ότι διαθέτουν εξαιρετική και δυνατή βάση φιλάθλων. Όμως όπως σου είπα, δεν έχω ακούσει κάτι φέτος. Παρόλα αυτά πέρυσι, τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο ο Ολυμπιακός, ο Ερυθρός Αστέρας, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και κάποιες ακόμα ομάδες της EuroLeague είχαν δείξει ενδιαφέρον. Ακόμα δεν έχω μιλήσει με τον ατζέντη μου για τα μελλοντικά πλάνα. Άλλωστε δεν ξέρουμε καλά-καλά αν θα συνεχιστεί η φετινή σεζόν ή όχι. Από εκεί και πέρα είναι ωραίο να ακούγεται το όνομά μου στην Ελλάδα ενώ εγώ βρίσκομαι στην Ιντιάνα».

-Οπότε να περιμένουμε εξελίξεις…

«Αυτό που σου είπα. Είμαι ανοικτός στα πάντα. Και πέρυσι ήμουν! Είχα παίξει πολύ καλά στο summer league και αρκετές ομάδες της EuroLeague μου πρόσφεραν καλό συμβόλαιο. Όμως ήρθαν αμέσως οι Ιντιάνα Πέισερς, μίλησαν με τον ατζέντη μου τον οποίο έκαναν να πιστέψει ότι θα ήταν μια καλή ευκαιρία να πάω στην ομάδα και εκείνος με έκανε και εμένα να πιστέψω το ίδιο. Και όντως. Όπως σου ανέφερα και προηγουμένως έγινα καλύτερος παίκτης σε σχέση με το πώς ήμουν στο summer league. Ξαναλέω. Είμαι ανοικτός στα πάντα. Θα ακούσω τι θα έχουν να μου πουν και θα υπογράψω μετά εκεί που θα θεωρήσω ότι θα είναι η καλύτερη ευκαιρία για μένα.»

-Υπάρχουν παίκτες από το ευρωπαϊκό μπάσκετ που βλέπεις και θαυμάζεις;

«Ναι. Μου άρεσαν πολύ τα όσα έκανε πέρυσι ο Ουίλ Κλάιμπερν στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Είναι φίλος μου, πηγαίναμε σχολείο μαζί και έβλεπα το πόσο πολύ δούλευε. Και μου είχε πει ότι θα πήγαινε στην Ευρώπη. Από εκεί και πέρα μου αρέσει πολύ ο Μάικ Τζέιμς. Σπουδαίο ταλέντο! Όπως και ο πρώην παίκτης των Σέλτικς, ο Σέιν Λάρκιν. Επίσης ο Νικ Καλάθης για όλα όσα μπορεί και κάνει στο παρκέ. Το ίδιο και ο Σπανούλης. Έχω εικόνα από την EuroLeague».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News