Μήτρου Λονγκ; Ναι, αλλά στη θέση ποιου...

«Κοντά σε Μήτρου-Λονγκ ο Παναθηναϊκός!»

Διαβάσαμε τις φήμες από Ιταλία για τον Μήτρου Λονγκ. Ο ομογενής γκαρντ με το ελληνικό διαβατήριο μπορεί να αποτελέσει σπουδαία προσθήκη μα το ζήτημα είναι ποιον εκ των Νέντοβιτς-Μέικον θα «φάει».

Ο Ντάριλ γνωρίζει καλά το άθλημα και μπορεί να αποτελέσει ιδανικό παίκτη που θα δώσει σκορ με executive shooting από τον πάγκο, σε μία ομάδα που θα δουλέψει περισσότερο για αυτόν, αλλά για λιγότερα λεπτά.

Με αυτόν τον τρόπο ο Μέικον έχει τύχη να είναι το κλειδί που θα δίνει επιθετική ώθηση στον Παναθηναϊκό για να κερδίζει δυνατούς (ακόμα και δυνατότερους του) αντιπάλους.

Πάντα λειτουργώντας σε ένα πιο αυστηρό, σωστά προγραμματισμένο αμυντικογενές περιβάλλον, σε σύνολο που θα έχει τιμή της και σημαία την άμυνα.

Ο Μέικον ήταν από τους καλύτερους φέτος σε μια ομάδα που δεν ήξερε τι ήθελε να παίξει.

Εχει πιο φτηνό συμβόλαιο από το Νέντοβιτς, είναι πιο δυνατός σωματικά, όμως από την άλλη όσα προβλήματα κι αν έχει ο Σέρβος έχει τρομερό έρεισμα στην εξέδρα και δεν του δείχνεις εύκολα τον δρόμο της εξόδου.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News