Μήτογλου: Τότε μαθαίνει ποινή - Νέα δεδομένα για Παναθηναϊκό-Ολυμπιακό

Σπάθας: «Δεν υπήρξε παράβαση στη φάση του Αϊτόρ!»

Ο Ντίνος Μήτογλου βρίσκεται εν αναμονή της απόφασης της ποινής του μετά τη χρήση απαγορευμένης ουσίας που βρέθηκε στον οργανισμό του. Την ίδια ώρα υπάρχουν νέες εξελίξεις όσον αφορά το ενδιαφέρον Παναθηναϊκού κι Ολυμπιακού.

Ο Ντίνος Μήτογλου εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα βρίσκεται ανενεργός, καθώς όσο ήταν στην Αρμάνι Μιλάνο βρέθηκε στον οργανισμό του μια απαγορευμένη ουσία. Ο Έλληνας forward μπήκε από εκείνη τη στιγμή σε μπελάδες και μάλιστα περιμένει ακόμα να μάθει τη διάρκεια της ποινής του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η απόφαση για το ακριβές χρονικό διάστημα που θα του απαγορευτεί να παίξει μπάσκετ θα ληφθεί στα τέλη του Νοεμβρίου ή μέσα στο Δεκέμβριου. Πάντως σίγουρα ο Μήτογλου θα γνωρίζει την ποινή του εντός του 2022. Μια ποινή που καθυστέρησε, καθώς κι ο ίδιος ο παίκτης ήθελε να έχει καλή υπερασπιστική γραμμή διότι η ουσία που βρέθηκε στον οργανισμό του μπορεί να τον αφήσει εκτός παρκέ από δύο μέχρι τέσσερα χρόνια.

Από εκεί και πέρα ο Ντίνος Μήτογλου είναι ένας παίκτης, ο οποίος ενδιαφέρει τις δύο μεγάλες ελληνικές ομάδες. Τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο Ολυμπιακός περιμένουν να μάθουν το ακριβές χρονικό διάστημα που θα λείψει προκειμένου να κάνουν τα κουμάντα τους και να προσπαθήσουν ή όχι ν’ αποκτήσουν τον παίκτη. Σημαντικό στην όλη υπόθεση είναι πως μιλάμε για Έλληνα μπασκετμπολίστα και σε καλή ηλικία.

Ο διεθνής forward μέχρι το καλοκαίρι θεωρούνταν δεδομένο πως θα συνέχιζε την καριέρα του στον Παναθηναϊκό με τον οποίο ήταν σε προχωρημένες συζητήσεις κιόλας. Ωστόσο το τελευταίο δίμηνο ήρθε σε επαφή με τον παίκτη και ο Ολυμπιακός, ο οποίος στοχεύει να τον αποκτήσει μελλοντικά, καθώς τη δεδομένη χρονική στιγμή δε βιάζεται λόγω του ότι είναι πλήρης στη θέση αυτή.

Σε κάθε περίπτωση τίποτα δεν είναι δεδομένο για το μέλλον του παίκτη, καθώς όλα θα εξαρτηθούν από το μέγεθος της ποινής που θα δεχθεί. Μην αποκλείουμε άλλωστε και το ενδεχόμενο να μπουν στο κάδρο της διεκδίκησής του κι άλλες ομάδες της Euroleague, όταν γίνει γνωστή η τιμωρία του.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News