Μήτογλου: Το νέο συμβόλαιο και το μανατζερικό γραφείο

Μήτογλου: Το νέο συμβόλαιο και το μανατζερικό γραφείο

Σε μερικούς μήνες ο Παναθηναϊκός θα μπει σε διαπραγματεύσεις με τον αρχηγό του (αλλά και το Ντίνο Μήτογλου) για να τον κρατήσει στο ΟΑΚΑ.

Σημαντικό ρόλο θα παίξει πως θα έχει κλείσει τη σεζόν το κλαμπ, αν θ έχουν προστεθεί τρόπαια στη συλλογή και προφανώς το πως βλέπει ο Ιωάννης Παπαπέτρου το μέλλον του.

Ο Παναθηναϊκός έχει ατού στα χέρια του την αναθέρμανση των σχέσεών του με τον μάνατζερ του διεθνούς φόργουορντ, Νίκο Λώτσο.

Η μετακίνηση του αθλητή από τον Πειραιά στο ΟΑΚΑ το 2018 ήρθε να εδραιώσει την παρουσία του έμπειρου ατζέντη στα μεταγραφικά ζητήματα του πρωταθλητή.

Ο τρόπος που έκλεισε η συμφωνία ήρθε να επιβεβαιώσει πως οι άλλοτε διαταραγμένες σχέσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλο με το γραφείο Λώτσου εξομαλύνθηκαν.

Η αρχή της διαταραγμένης σχέσης των δύο πλευρών καταγράφηκε το 2012 με αφορμή τον τότε σχεδιασμό του τριφυλλιού, τη μείωση του μπάτζετ και τα συμβόλαια των Μπατίστ – Καϊμακόγλου – Βουγιούκα – Περπέρογλου που δεν ανανεώθηκαν.

Για μία 5ετία ο Παναθηναϊκός σταμάτησε κάθε συνεργασία με τον εν λόγω ατζέντη αποφεύγοντας δια ροπάλου να συνδιαλέγεται μαζί του και να κοιτάει παίκτες από το πελατολόγιό του. Ακόμη κι όταν το καλοκαίρι του 2014 ο Λευτέρης Μποχωρίδης ήταν να έρθει στον Παναθηναϊκό, χρειάστηκε ν’ αλλάξει εκπρόσωπο για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση από τον Άρη.

Κάτι που ο Νίκος Λώτσος αποδέχθηκε για να μην προκαλέσει πρόβλημα στον πιτσιρικά τότε πόιντ γκαρντ – στην πορεία εκτιμήθηκε ως κίνηση καλής θέλησης. Από το 2018 παρατηρήθηκε πλήρης μεταστροφή.

Δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις, οι όποιες παρεξηγήσεις λύθηκαν, με αποτέλεσμα πλέον ο Νίκος Λώτσος να έχει στην ομάδα τον Παπαπέτρου, τον Ντίνο Μήτογλου, παλιότερα τον Θανάση Αντετοκούνμπο και τον Κιθ Λάνγκφορντ, ενώ …παιχνίδι έγινε και με τον Σάσα Βεζένκοφ πριν καταλήξει στην Μπαρτσελόνα. Για τον τελευταίο ακούγονται διάφορα ενόψει καλοκαιριού που αναμένεται…μακρύ!

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News