Μήτογλου: Σε διαδικτυακή ακρόαση με τους δικαστές!

Μπέντιλ: «Στον Παναθηναϊκό λέγαμε με τον Ντίνο πως θα ήταν ωραίο να ξαναπαίξουμε μαζί»

Το νομικό επιτελείο που ανέλαβε την υπεράσπιση του “Mito” και αποτελείται από έναν ειδικευμένο σε τέτοιες υποθέσεις Αμερικανό δικηγόρο που προσέλαβε η εταιρία Wasserman που τον εκπροσωπεί και από τον καταξιωμένο Έλληνα, Σοφοκλή Πιλάβιο, κατέθεσε όλα τα απαραίτητα έγγραφα που του ζητήθηκαν (εν είδει «απολογίας») στις 11 του Απρίλη.

Όπως αποκαλύπτει το gazzetta.gr οι γραπτές εξηγήσεις και όλα τα στοιχεία που προσκόμισε η πλευρά Μήτογλου μελετήθηκαν ενδελεχώς και εντός των ημερών αναμένεται να οργανωθεί μία διαδικτυακή ακρόαση στην οποία θα συμμετάσχει ο ίδιος ο παίκτης, προκειμένου να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα που ενδεχομένως να έχουν τα μέλη της πειθαρχικής επιτροπής.

Σε κάθε περίπτωση, η προσπάθεια που καταβάλει η πλευρά του Ντίνου Μήτογλου, είναι να του επιβληθεί η μικρότερη δυνατή ποινή που κυμαίνεται μεταξύ των 6-12 μηνών αποκλεισμού από τους αγωνιστικούς χώρους.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News