Μήτογλου: "Μας έλειψε ο Ολυμπιακός"

Παναθηναϊκός - Προμηθέας: Δαιμονισμένος Παναθηναϊκός διέλυσε τον Προμηθέα με σούπερ Μήτογλου

Ο Ντίνος Μήτογλου μίλησε για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και που θα κριθεί.

Αναλυτικά ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ μίλησε:

Για αν λείπουν στους παίκτες τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό: «Φυσικά και μας λείπουν το έχουμε ξαναπεί. Είναι ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση και οι δυο ομάδες το θέλουν, παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να μπούμε πολύ συγκεντρωμένοι αύριο».

Για το πώς περιμένει την αναμέτρηση: «Είναι διαφορετικό. Επειδή δεν βρισκόμαστε τόσο συχνά πλέον, θα κριθεί στη θέληση σε άμυνα και επίθεση και όποιος κυριαρχήσει, αυτός θα πάρει και το παιχνίδι».

Για τη φόρμα των δυο ομάδων και το που θα κριθεί το ντέρμπι: «Και οι δυο ομάδες έχουμε ρυθμό. Οι δυο εκτός έδρας νίκες μας έδωσαν ρυθμό. Για το αυριανό παιχνίδι, όποιος βγάλει την περισσότερη ενέργεια στο παρκέ, θα κρίνει και το αποτέλεσμα του αγώνα».

Για τις τελευταίες καλές του εμφανίσεις και τη «μονομαχία» με τον Πρίντεζη: «Ο Πρίντεζης είναι ένα εξαιρετικός παίκτης, αγωνίζεται για πολλά χρόνια στο υψηλότερο επίπεδο. Είναι μια πρόκληση για μένα. Θα πρέπει να τα δώσουμε όλα αν θέλουμε να κερδίσουμε».

Για τον κόσμο που θα δώσει βροντερό παρών στο ΟΑΚΑ: «Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου, θέλουμε το γεμάτο γήπεδο, πάντα σε αγωνιστικά πλαίσια να μας δώσουν ώθηση για τη νίκη».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News